YAŞAM

NOSTALJİ MERAKLILARINA HİZMET

Çarşı Mahallesi 1. Cadde peron bitişiğinde bulunan Murat Müzik Market, 40 yıllık arşiviyle nostalji meraklılarının adresi haline geldi.

NOSTALJİ MERAKLILARINA HİZMET
27-01-2016 18:38
Google News

Yıllar öncesine ait müzikleri, kaset ve CD yolu ile müşterilerine sunan Murat Gülsever, işini severek yaptığını söyledi. Eskiye özlem duyduğu için kasetçilik mesleğinden vazgeçmediğini açıklayan Gülsever “Birçok sanatçının söylediği türkü ve şarkılardan oluşan büyük bir arşiv oluşturdum. İşlerimiz eskiye göre düşüş göstermektedir. Müzik marketimde Türkçe, Kürtçe tüm sanatçıların kasetini bulmak mümkündür. Fiyatlar uygundur” dedi.

“KASET ALAN MÜŞTERİLERİM VAR”

Yok olmaya yüz tutan bir meslek olduğunu belirten Gülsever “Kasetçilik yok olmak üzere. Teknoloji o kadar gelişti ki istediğin müziği istediğin yerde anında dinleye biliyorsun. Bu yüzden bizim işler de yok olmak üzere. Ama halen kaset alan müşterilerim var. Nostaljik bir havası olduğu için az da olsa rağbet var. Ben de eskiye özlem duyan ve nostaljiye meraklı biriyim. Bu yüzden işimi severek yapıyorum” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete