GÜNDEM

NURİ KOLAYLI, GÜVEN TAZELEDİ

20 bin meslek mensubu, 92 dernek ve 8 federasyonun çatı örgütü olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK), 2. Olağan Genel Kurulunu, 11. Başkanlar Kurulu Toplantısında gerçekleştirdi.

NURİ KOLAYLI, GÜVEN TAZELEDİ
14-05-2017 21:37
Google News

FETHİYE'DE TOPLANDILAR

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, 11. Başkanlar Kurulu Toplantısı nedeniyle Muğla'nın Fethiye İlçesinde toplandı. Fethiye Gazeteciler Derneği'nin ev sahipliğinde yapılan toplantıda, konfederasyonun çalışmaları ve projeleri ile ilgili sunum yapıldı.

2. OLAĞAN GENEL KURULDA SEÇİME GİDİLDİ

11. Başkanlar Kurulu Toplantısının yapıldığı programda, 2. Olağan Genel Kurulu nedeniyle seçime gidildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Genel Başkan Nuri Kolaylı, güven tazeleyerek yeniden Genel Başkanlığa seçildi. Kolaylı, kendisine duyulan güven ve destekten dolayı meslektaşlarına teşekkür etti.

BATMANLI GAZETECİLER ERCAN ATAY VE HATİCE TÜRKAN, LİSTEDE

2. Olağan Kongrede, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri olan Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi Ercan Atay yüksek iştişare kuruluna, Editör Hatice Türkan ise onur kuruluna seçildi.

FETHİYE'Yİ GEZDİLER

11. Başkanlar Kurulu Toplantısı ve 2. Olağan Genel Kurul nedeniyle Fethiye'de toplanan gazeteciler, Fethiye Gazeteciler Derneğinin ev sahipliğinde, turistik ilçeyi gezdi. Babadağ, Leton, Karadere, Tlos Şelale, Saklıkent ve kanyon gezileri yaptı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete