SPOR

O BİR BATMAN SEVDALISI

“EN KÖTÜ DÖNEMİNDE, HİÇBİR ÇIKAR GÖZETMEDEN KULÜBÜ SAHİPLENDİM”

O BİR BATMAN SEVDALISI
31-05-2015 21:52
Google News

Her hafta sonu Van Kahvaltı Salonu’nda gerçekleştirdiğimiz “Cumartesi Buluşmalarımız”da Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez’i ağırladık bu defa.

Başarısız bir sezon geçiren Petrolspor’un gelecek sezonda nasıl bir strateji izleyeceği, taraftarın takıma olumlu ya da olumsuz etkileri ve takımın başarısı için yapılması gerekenleri tüm detayları ile yatırdık masaya.

Sorularımıza samimiyetle yanıt veren Sayın Gülmez, en zorlu süreçte, hiçbir çıkar gözetmeden Petrolspor’u sahiplendiğini belirtiyor. Batman kamuoyunun ve taraftarın Petrolspor’u sahiplenmesi gerektiğini açıklayan Gülmez, başarının bireylerle değil, güç birliği ve Batmanlılık bilinciyle elde edilebileceğini ifade ediyor. Söyleşimize zaman ayırdığı için Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez’e bir kez daha teşekkür ediyor, siz okurlarımıza mutlu ve umutlu haftalar diliyoruz…

 

BÖLGESEL LİG DOĞRU BİR ŞEY DEĞİL

Bölgesel Lig’i konuşarak başlıyoruz sohbetimize. Başyazarımız Recep KavuşYeni Diyarbakırspor, hakemlerin tutumu nedeniyle Bölgesel Lig kurulabileceğini açıkladı. Bölgesel Lig düşüncesine nasıl bakıyorsunuz?” sorusunu yöneltti Sayın Gülmez’e. Konuğumuz “Bölgesel Lig konusunu görüşmek için bölge takımları toplantı yaptı. Bizden de iki yönetici arkadaşımız o toplantıya gitti. Ancak Bölgesel Lig bence doğru bir şey değil. Hakemler konusunda hepimiz benzer mağduriyetler yaşadık. Mesela, Niliferspor’la 1–1 kaldığımız maçın sonucunu ve o maçta şampiyonluğumuzun gittiğini herkes biliyor. Takımımız 1–0 öndeyken sahaya taşlar, pet şişeler atıldı. Şimdi bu tür olumsuzluklar yüzünden takımların ligden çekilmesi doğru bir şey değil. Sonuçta bir ülkede yaşıyoruz. Bu yaşananları o tarafa çekmek doğru değil. Toplantıda zaten böyle bir şeyin olmayacağı konuşulmuş. Yaşananlardan sonra federasyonun bölgeye daha hassas davrandığını fark ettik. Ama bu hassasiyetin gösterilmesi için illa ki olumsuz şeylerin mi yaşanması gerekiyordu?” yanıtını veriyor bize.

 

FEDERASYON BAŞKANI İLE GÖRÜŞECEĞİM

Petrolspor’un bazı konularda mağdur edildiğini görüşmek için Federasyon Başkanından randevu talep ettiğini de açıklayan Gülmez “Hafta içi kendisiyle görüşeceğim. Kişisel değil, toplumsal sorunlarımızı dile getireceğim. Kulüp olarak yalnız kalmanın dertlerini anlatacağım. Biz, sorunlarımızı zaman zaman milletvekillerimize, il yöneticilerimize, STK’larımıza da anlatıyoruz ama geri dönüş alamıyoruz maalesef. Bugüne kadar sadece Fernas Şirketi Sorumlusu Muzaffer Nasıroğlu, görüşmemize olumlu tepki verdi, desteklerini çok gördük. Saolsun bizi yalnız bırakmadı. İlgili olduğunu, dönüşleri ve icraatlarıyla ispatlıyor. Kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanıyor.

 

BATMAN SEVDALISIYIM

Yazı İşleri Müdürümüz Ubeydullah Baş, Başkan Gülmez’e spor camiasına giriş serüvenini soruyor. Sayın Gülmez “Batman doğumluyum ve Batman sevdalısıyım. 30 yıla yakın Batman’da ikamet ettim. 1999’da İstanbul’a gittim ama hiç kopmadım buradan. Bütün ailem burada. Ticari faaliyet olarak da buradan hiç kopmadım. İnşaat dışında çeşitle sektörlerden işlerim var burada. Petrolspor’da Yıldızlı Genç Takımda top oynamış biriyim. Abim yıllarca bu takımda top oynadı. Tüm bunların vermiş olduğu bir sevda ve sevgi var. Batman bilinçliği, kulübü sahiplenme bilinçliği bizi buralara getirdi. 1,5 yıl önce bu kulübü devraldık. Kulübü alışımız planlı, programlı bir şey değildi. Kulaktan dolma bir teklif geldi. Ben de bu teklife ciddi yaklaştım. Tabi ki bu durumdan şikâyetçi değiliz. Mücadeleme sonuna kadar devam edeceğim. Kulübü almışken Batman’a bir yatırım yapalım dedik, inşaat sektörüne girdik. Batman’a bu şekilde daha çok zaman ayırmaya başladık. Bizim Petrolspor’u sahiplenmemizin arkasında bazıları farklı nedenler arayabilir. Kimisi başka bir iş yapmak için, kimisi siyasete atılmak için kulübü aldı diye düşünebilir, ancak biz bunu gönülden yapıyoruz. Herhangi bir beklentim yok.” diyor.

 

AMATÖR TAKIMLAR BİZİM ALTYAPIMIZ

Yazarımız Eymen Eren “Altyapıdan neden futbolcu almıyorsunuz?” sorusunu yöneltiyor Sayın Gülmez’e. Konuğumuz “Bu kulübü aldığım ilki sene, Batman’da bir ilki gerçekleştirdim. Bütün amatör kulüplerini, kulüp başkan ve hocalarını toplantıya davet etim.Halen de görüşme halindeyiz. Biz özellikle Batman’daki bütün amatör maçlarına temsilci gönderiyoruz. Diyarbakır’da olsun, Kurtalan’da olsun, bütün illerdeki maçlara artık temsilci gönderiyoruz. Maalesef istediğimiz kalitede futbolcuyu yakalayamıyoruz. Eğer kaliteli ve 3. ligde forma giyebilecek bir oyuncuyu keşfedersek kesinlikle onu Petrolspor’a kazandırırız” yanıtını veriyor yazarımıza.

AMATÖR KULÜPLERİ SAHİPLENMEK GEREKİR

Başyazarımız Recep Kavuş’un “Önceki yıllarda Batman, futbol fabrikası gibiydi. Neden şimdi gençler spora ilgili değil?” sorusuna “Bir 30 yıl önce evet gençler futbola ilgiliydi. Ancak şimdi kesinlikle bu ilgiyi göremiyoruz. Bence sahipsizlikten kaynaklanıyor. Bunlar acı şeyler. Bir amatör sporun bana göre bir sezonda harcayacağı para en fazla 100–150 bin TL’dir. Bu yönetici arkadaşlarımız bunu temin edemiyor. Bizim o kadar hatırı sayılır işadamlarımız var. Çorbada tuzumuz olsun deyip amatör sporların birkaçına yardım eli uzatırsa bence futbolda daha ciddi bir hareketlenme yaşanacaktır. Bu işler bireyle olmuyor, sahiplenme duygusunun kabarması lazım” yanıtını veriyor Başkan Gülmez.

 

ALT YAPIMIZA ÖNEM VERİYORUZ

Başkan Aydın Gülmez, Yazarımız Eymen Eren’in “Takımda Batmanlı oyuncu olacak mı?” sorusuna ise “Daha önce de Batmanlı oyuncu vardı. Şimdi de olacak. Bu sezonda da başta Petrolspor’un olmak üzere amatör takımların altyapılarından 5’e yakın Batmanlı oyuncu alacağız. Kendi bünyemize katacağız” cevabını veriyor.

 

FUTBOLCULARIN KİŞİLİKLERİ BİZİ YANILTTI

Gazetemizin Spor Yazarı Hakan Tufan, geçen sezonun değerlendirmesini yapmasını istiyor konuğumuzdan. Başkan Aydın Gülmez “Başarısızlığın birçok nedeni var. Kesinlikle net söylüyorum, sezon başında ve ikinci yarıda yanlış transfer yapmadık. Futbol, çok enteresan bir dünya. Futbolu yönetmek, bir işletmeyi yönetmekten çok farklı bir şey. Evet, alacağın adamın top oynamasına bakıyorsun, geçmişine bakıyorsun, 3 kez maçını izliyorsun, benim aradığım adam diyorsun, getiriyorsun. Ama bakıyorsun İzmir’de, Bursa’da, Ankara’da futbol oynayan bir adamla Batman’da oynayan adamın ruh hali bir olmuyor. Biz zaten 1–0 mağlup başlıyoruz adamı buraya getirene kadar. Maalesef biz bu sezon ilk ve ikinci ayrıda kaliteli adamlar aldık ama kişi olarak bizi yanılttılar. Başarısızlığın en büyük sebeplerinden biri bu” diyor.

 

İÇİMİZDE İRLANDALILAR VAR

Bir demecinde sarf ettiği “yeni hocaya ben karar veririm” sözlerini soruyoruz Sayın Gülmez’e. Sözlerini doğrulayarak “Evet, yeni hocaya sadece ben karar vereceğim. Birileri Petrolspor’u kullanmaya çalışıyor. Ben burada olduğum müddetçe buna izin vermeyeceğim. Sırf birileri bir şeyleri istiyor diye ben o şeyi yapmayacağım. Bu takımın başarısızlığına sevinen birçok Batmanlı var. Kötü gitmesini isteyenler var. İçimizde İrlandalılar var. Aydın Gülmez bu kulübü aldı, ilk sene Playy Off’ta final oynattı. Şimdi Petrolspor’un en kötü 10 yıllık sezonudur diyebilir misiniz? Bunu söyleyebilen kimselerde Batmanlılık ruhu yoktur. Bunun neresi Petrolspor’luluktur? Ben bu kulübün içinde olmadığım dönemlerde bile Petrolspor Kulübünden gelen hiçbir talebi geri çevirmedim. Kulüp Başkanı değilken de bir işadamı olarak bütün taleplerine olumlu yaklaştım” ifadelerini kullanıyor Başkan Gülmez.

 

HAKSIZ ELEŞTİRİLER YAPILIYOR

Muhabirimiz Yusuf Kavak “Batman basınını nasıl buluyorsunuz, takip ettiğiniz spor yazarları var mı?” sorusunu yöneltiyor konuğumuza. Başkan Aydın Gülmez “Batman basınını her gün mutlaka takip ederim, okurum. Takip ettiğim spor yazarları da var. İyi haberler takımı motive ediyor. Ancak zaman zaman basında patavatsız haberler oluyor. Onları kale almıyoruz. Ben bu kimliği kullanıyormuşum, vergi kaçırıyormuşum, bu tür yorumları haksız buluyorum. 1,5 yıldır bu kulübe harcadığım paraya rağmen bu iftiraları layık görüyorlar bize. Haksız eleştiriler yapıyorlar” diyor.

 

GELDİĞİMİZ NOKTA ÖNEMLİ

Zaman zaman haksız eleştirilere maruz kaldıklarını belirten Sayın Gülmez “Ben açık söyleyeyim, bu kulüp kapanacaktı. Ben kulübü almadan önce basın toplantısı gerçekleştirildi. Danıştay yürütmeyi durdurma kararı vermişti, paraya el konulacaktı. Bu kulüp ikinci yarı ne kamp yapabilecekti, ne transfer yapabilecekti? Basın toplantısında bu kulübü almak isteyenlere kapımız açıktır dediler.  O açıklamaya cevaben teklif götürdüm, kulübü almaya talibim dedim. Saolsun, o dönemki kulüp başkanları ve yönetici arkadaşlardan güç aldım, kulübü sahiplendim. O sıkıntılı sürece bakın. Bugün geldiğimiz sürece bakın. Bence o süreçten çok öndeyiz. En azından şimdi kulübün muhatapları var. 24 saat telefonlarım açık. Kim ararsa cevap veriyorum. Tüm bunlara karşın bir karalama kampanyası yürütülüyor. Kendini bilmezler var. Ben onları Petrolsporlu olarak görmüyorum. Neymiş, ben bu kulüp için birkaç kişiyle pazarlık halindeymişim. Bu çok saygısız bir dedikodudur. Sağda, solda bunları konuşuyorlarmış. Öyle bir şey yok. Olması için de herhangi bir neden yok” açıklamalarını yapıyor.

 

SEYİRCİ BİZİ YALNIZ BIRAKIYOR

Geçen sezon Petrolspor’un aldığı cezalardan bahseden Sayın Gülmez “Taraftarın küfür kullanmasından dolayı takıma birçok defa ceza verildi. 2. Lig, 3. Lig Kulüplerden Sorumlu Başkan Yardımcılarıyla görüştüm. Yani biz buna engel olamayız. Seyirci buna sahip çıkması lazım. Su içmek için pet şişe getiriyor, suyu art niyetle kullanıyor, sahaya atıyor. Birçok defa sahaya indiğim oldu. Seyircilerimizin bilinçlenmesi lazım. Seyirci, bunların aslında bir zarar olduğunu bilmesi lazım. Ancak maalesef seyirci bizi bu konularda yalnız bırakıyor. 60’ın üzerinde ceza aldık. Federasyon, verdiği parayı bizden bir şekilde geri alıyor. Geçen sezon 4 maçı seyircisiz oynadık. Petrolspor’u canı gönülden seven çok kişi var. Gerçek manada Petrolspor’luyum diyen taraftarlar var. Ancak bazı seyirciler küfür kullanarak takıma zarar veriyor. Tabi ki biz isteriz ki bütün tribün dolsun. Ancak gelen taraftar, takıma ne katkı sunuyorum diye düşünmesi lazım. Geçen sene evet kötü transferler yapmış olabiliriz, hatalarımızı kabul ediyoruz. Ancak bunların hiçbiri, Petrolspor’a zarar verme nedeni olmamalıdır” diyor.

 

MADDİ DEĞİL MANEVİ DESTEK BEKLİYORUZ

Okurlarımızdan gelen “Batmanlılar, maddi ya da manevi anlamda Petrolspor’a sahip çıkıyor mu?” sorusuna yönelik “Maddi bir şey zaten beklemiyoruz. Manevi destek bekliyoruz. Bakın takıma destek amacıyla Gold Kart bastırdık. Gold Kart satın alanlar için şeref tribününü revize ettik, koltukları yeniledik. Tribünde oturup rahat rahat izleyenler Petrolspor’a da katkı vermiş olurlar dedik. Çoğu zaman ben dâhil birçok kişi şeref tribününde ayakta kalıyoruz. Oturacak yer bulamıyoruz. Yaklaşık 102 tane koltuğumuz var. Bunların tamamı doluyor. Ama sorarsanız kaç tane Gold Kart sattınız diye, 16 tane sattık” diyor.

 

KARTLARIMIZI DAHİ GERİ ALAMIYORUZ

Gazetemizin Sahibi Ercan Atay “Gold Kart satışları için kaç kişiye ulaştınız?” sorusunu yöneltiyor Gülmez’e. Kulüp Başkanı Aydın Gülmez “Sivil Toplum Kuruluşlarına gittim, gittiğim birçok kapıdan hayır cevabı almadık. Kartları bıraktık. Ancak şimdi bırakın kartların parasını almayı, kartlarımızı da alamıyoruz artık. Ben bir kez daha dile getireyim. Kartlarımızı alan ancak parasını ödemeyen değerli sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz lütfen kartlarımızı bize iade edin. O kartlar gelecek sezon zaten geçerli olmayacak. 75 tane kart teslim ettik, bunların sadece 16’sının parasını alabildik. Bu arada kartların parasını ödeyen arkadaşlarımızı basın yoluyla deklere etmiştim, kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanıyor.

 

VALİ’DEN KAMP MASRAFLARINI KARŞILAMASINI İSTEDİK

“Valilik ve Belediye’den maddi destek alıyor musunuz?” sorusuna Sayın Gülmez “Geçtiğimiz gün Sayın Vali Azmi Çelik’ten randevu istedim, saolsun randevu verdi. Kendisini ziyaret ettim. 2015–2016 sezonu için Petrolspor’a destek istedik. Takımın kamp ihtiyaçlarını karşılamaları için destek beklediğimizi söyledim. Seçim yoğunluğunu atlatayım, söz elimizden ne geliyorsa yapacağız dedi. İlgili davrandı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

BELEDİYE’DEN MADDİ DESTEK İSTEYECEĞİZ

Belediyenin Petrolspor’a katkı sunup sunmadığını sorusuna ise “Eş Başkan Sabri Özdemir, bütün maçlarımıza gelmiştir. Manevi desteği her zaman olmuştur. Geçen sene her maça geliyordu. Kobanê olaylarından sonra gelemedi. Bu sene onu bekliyoruz. Ancak önümüzdeki sezon Belediyeden maddi katkı alabilmek için de kapılarını çalacağız. Gelecek hafta gideceğiz onlara. Maddi talebimiz olacak. Bu sene kapıları aşındıracağız” diyor Başkan Gülmez.

 

TESİS İÇİN BAKAN SÖZ VERDİ

Yazarımız Eymen Eren, futbol için tesis ihtiyacını getirdi gündeme. Konuğumuz Aydın Gülmez “Ben geçen sene bu konu ile ilgili Sayın Maliye Bakanımızla görüşmüştüm. Tüm desteği sunacaklarını söylemişti. Ancak yer konusu netleşmediği için askıda kaldı. Maliye Bakanımız bu sözü verdi bize. Biz federasyon ayağında da girişimlerde bulunduk. Ciddi bir mimari proje hazırlarsak il yönetimi ve değerli büyüklerimizle bu sorunu çözeceğimize inanıyorum. Çok büyük bir proje düşünüyoruz. 100 dönüm üzerine kurulu, tüm altyapıları içinde barındıran, sadece futbol değil voleybolu, tenisi, güreşi ve diğer tüm branşları da kapsayan ciddi bir proje olacak. Yetenekli bütün herkesi o çatı altında barındırmayı düşünüyoruz” cevabını veriyor.

 

TEK DESTEKÇİMİZ MUZAFFER NASIROĞLU

Gazetemiz Sahibi Ercan Atay “TP, Petrolspor’a ne tür destek veriyor?” sorusunu yöneltiyor konuğumuza. Sayın Aydın Gülmez “1,5 yıl önce bu protokole imza attığımızda TP Batman Bölge Müdürlüğü bize 3,5 yıllığına şu anki tesisi kiraladı. O tesiste çalışan aşçı, malzemeci, hizmetli, bekçi gibi elemanlarını da aldı bizden. Şu an orda çalışan herkesin tüm giderdi biz karşılıyoruz. Bina harap durumdaydı. Tüm malzemeyi TP verdi. TP’ye de haksızlık etmiyelim.  İşçiliği biz ödeyerek tesisi yeniledik.Tesislere 200 bin TL’nin üzerinde para harcadık. İdman sahasını kullanıyoruz. Onun dışında maddi hiçbir katkısı yoktur. Petrolspor’a ödenek falan çıkarmıyorlar. Yalnız manevi olarak en büyük katkıyı Batmanlı İşadamı Muzaffer Nasıroğlu’ndan alıyoruz. Bu sene maddi katkı da alacağız ondan” ifadelerini kullanıyor.

 

MÜCADELE VE HIRS GEREKİYOR

 

Yazarımız Hakan Tufan “Yeni sezonda nasıl bir strateji izleyeceksiniz?” sorusunu yöneltiyor konuğumuza. Sayın Aydın Gülmez “Şu an hoca öncelikli. Teknik Direktör için görüşmelerimiz devam ediyor. Bu kesinlikle Batmanlı olacak. Ama biz ligin kaderinin belli olduğunu görünce 3–4 hafta önce zaten başladık zaten çalışmalara. Altyapıdaki takımları inceliyoruz. Temaslarımız 3–4 hafta önce başladı. Mücadele ve hırs gerekiyor. Bu sezonu daha iyi geçirebilmek için, taraftarı mutlu edebilmek için, iyi başarı yakalayarak başlamak istiyoruz. İl genelinde bu yıl spora daha fazla kafa yoracağız. Bunun üzerinde yoğun çalışma yapacağız” diyor.

 

KADINLARA TRİBÜNLERİMİZ ÜCRETSİZ

Yazarımız Gül Mirkan, kadın taraftar konusunu getiriyor gündeme. Sayın Gülmez “Kadın taraftarlar, küfür ve hakaret içerikli tutumlardan dolayı maçlara gelemiyor. Maçlardaki çirkin tezahüratlara kadınlar dayanamıyor. Kadınlar gelirse belki küfürlü tezahüratlar sona erebilir. Kadınlara tribünlerimiz ücretsizdir, bekliyoruz” yanıtını veriyor.

 

BEŞİKTAŞLIYIM

Başyazarımız Recep Kavuş, “Petrolspor’dan sonra hangi takımı tutuyorsunuz?” sorusunu yöneltiyor Başkan’a. Sayın Gülmez “Tuttuğum takım Beşiktaş’tır. 2007’de Denizlispor maçından sonra Fenerbahçe taraftarlığını bıraktım. O maçtan sonra ben yokum dedim. Benim gözümde Beşiktaş’ın farklı bir kulüp yapısı var. Her şeyi ile kaliteli bir kulüp. Bu takımı sevenler, başarı için falan değil, gerçekten ve her haliyle seviyor” diyor.

 

KÖTÜ BİR SEZON GEÇİRDİK

 “Petrolspor Kulübünü keşke almasaydım dediğiniz oluyor mu” sorusuna Başkan Gülmez “Keşke almasaydım demiyorum ama bunları hak ediyor muyum dediğim oluyor. Bazen ağza alınmayacak küfürler oluyor, hem bize hem yönetici arkadaşlarımıza küfür ediliyor. Biz bunları hak etmiyoruz. 55 yıllık tarihe baktığımızda hangi Petrolsporlu yöneticiye hakaret içerikli pankartlar asılmıştır. Evet, eleştirilere açığız ama küfür ve hakaretler üzüntü vericidir, etik değildir. Evet, kötü bir sezon geçirdik. Bakın iki tane adam aldım. Kulüpler hayretle baktı. Bu adamlara ne para verdin de getirdin dediler. Emin Yalın’ı getirdim. Emre Aktaş, yıllarca Bank Asya’da oynamış biri, onu getirdim. Uyum sorunu yaşadık. Dikiş tutmadı.  Ama bundan önceki sezonlarda bu takıma final oynattık. Yine bu arkadaşlardır bu başarıyı sağlayan. Bu kadar emek, bu kadar para harcanıyor, bunun karşılığı bu olmamalı. 2015–2016 sezon bütçesi 2,5 milyon. Bu ciddi bir para. Siz sporcuya para ödemediğinizde çıkıp oynamaz bu iş böyle” diyor.

 

DESTEKLER, BİZİ GÜÇLÜ KILAR

Takıma federasyondan gelen paranın miktarı soruluyor. Sayın Gülmez “Federasyon, ortalama 800 bin lira verir. Bunu da başarı ortalamasına göre veriyor. Bu yıl biraz daha saldırgan olacağım. Reklâm olsun, sponsorluk olsun, maddi talepte bulunacağız. Gerek Valilik gerekse diğer ilgililerden destek isteyeceğiz. Bu destek hepimizi etkileyecek. Bu destek bizi masada güçlü kılar” yanıtını veriyor.

 

BATMANLI GENÇLERE KAPILARIMIZ AÇIK

“Petrolspor da bütün futbolcuları yerli olan Atletico Bilbao gibi olabilir mi?” sorusunu yöneltiyor Yazarımız Hakan Tufan. Konuğumuz Başkan Gülmez “Evet gönül ister Atletico gibi olmak.  Ama bir maraton var ve bu maratonda mücadele etmek için kriterlerin yerine getirilmesi lazım. Burada kimse kalıcı değil ama bu kulübün bir yapısı var. Duruşu var. Bu duruşa uygun olmayan herkes gider. Kişilik ve karaktere önem veriyoruz. Bizim bir teknik heyetimiz var, hocalarımız var. Bu ekibin uygun gördüğü kalır, uygun görmediği gider. İlimizden sporcu almak isteriz yeter ki izleyelim ve durumuna bakalım. Bir sporcu kendini beğenir ama önemli olan dışarıdaki gözün onu beğenmesidir. Bu imkânı bütün Batmanlı gençlerimize vermek isteriz. Bizim zaten izlediklerimiz var. Takip ediyoruz. Bakın mesela Reha Kurt iyi sporcuydu. Ancak bu kulübün bazı değerleri var. İyi top oynaması disiplinsizlik yapacağı anlamına gelmez. Seyircinin yaptığı hakarete karşılık verdiği için onu takımdan ayırdık. Demem o ki, sadece iyi top oynamak değil, iyi karakter sahibi olmak da önemlidir. Bu sezon özellikle yerli hoca istiyorum. Batmanlılar bu şekilde belki daha çok sahiplenirler” diyor.

 

ÇÖZÜM SÜRECİNİ ÖNEMSİYORUZ

Çözüm süreci de konuşuluyor sohbetimizde. Sayın Gülmez “Çözüm süreci bizim için önemli. Sadece bizim için değil tüm ülke için önemli. Bu süreç ülkemizin en önemli meselelerinden biri. Benim kendi şahsım kendi görüşüm inşallah mutlu sona ulaşacaktır” sözleriyle sonlandırıyor sohbetimizi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete