GÜNDEM

O KADIN TUTUKLANDI!...

O KADIN TUTUKLANDI!...

O KADIN TUTUKLANDI!...
28-10-2014 19:21
Google News

Evlilik dışı yaşadığı ilişkiden hamile kalan ve banyoda doğum yaptıktan sonra bebeğini öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 19 yaşındaki kadın, tutuklandı.

İsmi henüz öğrenilmeyen bir kişiyle yaşadığı evlilik dışı ilişki sonucu hamile kalan ve durumu ailesinden gizleyen Ç.K’nın, iki gün önce oturduğu evin banyosunda tek başına doğum yaptıktan sonra bebeğini öldürdüğü öne sürüldü. Doğuma bağlı kan kaybı nedeniyle rahatsızlanan, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne giden Ç.K, olayı doktora anlatmasının ardından gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından savcılığa çıkarılan Ç.K. tutuklanarak Batman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEK

Ç.K.’nin evinde arama yapan ekipler, banyodaki çöp kutusunda bebek cesedi buldu. Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na gönderilen erkek bebeğin cenazesi, yapılan otopsi sonrasında Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bebeğin sahibi çıkmadığı takdirde 15 gün sonra kimsesizler mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

MAHALLEDE SESSİZLİK HAKİM

Ç.K.’nın ikamet ettiği Petrolkent Mahallesi’nde sessizlik hakim. Olayın duyulmasıyla beraber aynı mahallede ikamet eden vatandaşlar, yaşanan vahşeti anlatmakta güçlük çekti. Sessizliğin hâkim olduğu mahallede, vatandaşlar olaya tepki göstererek, bunun büyük bir vahşet olduğunu söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete