SPOR

“O KUPAYI BATMAN’A GETİRECEĞİZ”

Sporda Sonsöz Programına konuk olan Batman Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, önemli açıklamalarda bulundu.

“O KUPAYI BATMAN’A GETİRECEĞİZ”
14-12-2021 15:45
14-12-2021 15:48
BATMAN
Google News

“TARAFTARLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM”

Her hafta Pazartesi Günü Saat 20.00’de Gazetemiz Sonsöz’ün youtube kanalında yayınlanan Sporda Sonsöz Programı bu hafta izlenme rekoru kırdı. Moderatörlüğünü Hasan Göker, yorumculuklarını ise Hakan Tufan ile Harun Katmaz’ın yaptığı Sporda Sonsöz Programına canlı yayın konuğu olarak katılan Batman Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı “Galibiyetler ve mağlubiyetler elbette olacak. Taraftarımızın gönülden ve koşulsuzca takıma destek vermesi ve skora rağmen tribüne çağırıp sahiplenmesi dünyada hiçbir şeye eşdeğer değildir. En büyük mutluluk budur, bu fotoğraflar, sezon sonunda bizi inşallah o büyük halayı çekmeye nasip edecektir.  Taraftarlarımıza sonsuz şükranlar sunuyorum. Valimizin maç sonunda takımı ayakta alkışlaması bizim için çok önemliydi” dedi.

“BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE BAŞARACAĞIZ”

Petrolspor’un, rakibi Kütahyaspor karşısında aldığı 5-1 mağlubiyeti değerlendiren Hizarcı “Hiç beklenmeyen bir skor aldık. Kendimizi acımasızca eleştirdik. Biz golü ararken gol yedik ve bu golün negatif etkisi ile oyundan koptuk.  Yediğimiz ikinci golden sonra oyunda kalmak yerine tamamen doğaçlama oynadık. Böyle muhteşem taraftarın önünde skordan kaynaklı bir üzüntümüz oldu. Yoksa mağlubiyet almamız gayet doğal bir sonuçtur. 16 haftada 1 mağlubiyet aldık. Rakibimiz aldığı bu galibiyetle en büyük sevinci yaşıyor. Bütün taraftarlarımızı sakinliğe ve sükûnete davet ediyorum. Taraftarımız bizim için çok değerli ve önemliler bunu canı gönülden söylüyorum. Öyle bir enerji veriyorlar ki taraftarımız ile beraber hücum yapıyoruz, beraber savunma yapıyoruz.  Bizim vazgeçilmezimiz onlar, iyi ki varlar. Haklarını ödemek için sezon sonunda o kupayı getirmek istiyoruz ve tek amacımız onları mutlu etmek. Taraftarımızla, oyuncularımız ile biz bir aileyiz. Buraya kadar gelmemizde ki en önemli etken taraftarımızdır” dedi.

“ÖZELEŞTİRİ YAPTIK”

Sporcularla mağlubiyetin özeleştirisini yaptıklarını belirten Hizarcı “Arkadaşlarımızı konuşturduk. Kafasındaki düşünceleri aldı. Aile sorunlarımız gibi birbirimize anlattık. Güzel bir mental toplantı yaptık. Önümüzdeki maça hazırlanmaya başladık” dedi.

“YENİLMEMİZE SEVİNEN ÇOKBİLMİŞLER VAR”

Mağlubiyete sevinen kesimleri eleştiren Hizarcı “Bize psikolojik travma yaşattılar. Amaçlarına ulaştılar ama o hedeflerine ulaşırken bu şehirdeki bazı kendini çokbilmişler ile beraber hedeflerine ulaştılar. Ortamı gerdiler. Söylediklerine göre çok bilmiş duayen birinin raporlarına göre bizi analiz etmişler. Lider olmak kolay değil. Lider olmak içi kan ağlarken, dik durabilmektir. Rakip takım farklı bir galibiyet aldı onları tebrik ediyorum dedim. Rakip takımın hocası ise yaptığı yorumlar da buradaki duayen kişini verdiği bilgilere göre analiz yaptığını söyledi. Peki, kendi sahasında 2–0 önde iken 2–3 mağlup olunca iyi analiz yapamamış mı?” dedi.

“BEN DE EN AZ BİR BATMANLI KADAR BATMANLIYIM”

Devre arasında transferler yapacaklarını belirten Hizarcı “Kamp programı ve transferlerin isimlerini belirledik.  İlyas ve Savaş’ın durumları iyi. Ahmet Teker ikinci yarı ilk 4 hafta sonunda aramıza katılacak, ağır bir ameliyat geçirdi.  Benim işten başka bir düşüncem yok. Ben 24 saat tesislerdeyim. Oyuncularım gibi benim de hedeflerim var. Bir fedakârlık yapmak zorundayım. Ben de en az bir Batmanlı kadar Batmanlıyım. Batman Petrolspor’u sadece sahada değil, saha dışında da temsil etme yeteneğine de sahip olmam lazım. Benim Batman Halkına, Batman şehrine, oyuncuma ve kendime bir saygım var. İnşallah sezon sonunda o kupayı getireceğiz. Beni insanlar ile karşı karşıya getirdiğiniz ve takımım hakkında doğru bilgilendirme imkanı verdiğiniz için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sizlere saygı duyuyorum. İşiniz gereği eleştiri de yapacaksınız ama neyi ne zaman nerde yaptığınızı çok iyi biliyorsunuz” dedi.

“YENİ SEZONDA AMATÖRÜ İZLEYECEĞİM”

Amatör Spor Kulüplerinin de konuşulduğu programda görüşlerini aktaran Hizarcı “Amatör takımlarımızın maçlarını da fırsat buldukça izlemeye geleceğim. Ben de amatörden gelme biriyim. Onların başarılı olması en çok bizleri mutlu eder. Onların emeklerine her zaman saygım var.  Taraftarlar Grubu Başkanı Şahin Ete ve taraftarlar olmak üzere onların gösterdiği vefakâr desteklerine saygı duyuyoruz” dedi.

BİZLERİ ONURE ETTİNİZ

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, Petrolspor’u desteklemek üzere Batman’a gelen Trabzonlu Gazetecilere teşekkürlerini iletirken “Sizlere şehrimizin insanları adına teşekkür ediyorum. Trabzonlu Gazetecileri misafirperverliğinizle ve koşulsuzca ağırlamanız hiçbir şey ile ölçülemez. Çok memnun kaldılar. Beni onure ettiniz, çok mutlu oldum. Örf ve adetleri bir birine yakın insanlarız. Sizin coğrafyanız düz, bizim ki biraz daha dağlık. Çok mutlu olduk” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete