SPOR

‘O SENE BU SENE’ DEYİP; HAYDİ BİSMİLLAH

Spor-Toto 3.Lig 1. grupta mücadele edecek olan Petrolspor sezonun ilk maçına çıkıyor.

‘O SENE BU SENE’ DEYİP; HAYDİ BİSMİLLAH
31-08-2018 21:58
Google News

Pazar günü saat 16.00’da sezonun ilk maçında Urfa Karaköprüspor ile karşılaşacak olan Petrolspor’da hedef 3 puan.

3.5 aylık bir aranın ardından 2018-2019 sezonu yarın Karaköprüspor maçı ile başlıyor. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayacak temsilcimiz Petrolspor ilk hafta kendi saha ve seyircisi önünde Urfa Karaköprüspor’u konuk edecek.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Bu sezon hedeflerini açıklayan Petrolspor kulübü başkanı Ekrem Konaç, “Kurduğu kadro ile ligi ilk sırada bitirip, şampiyon olarak 2. lige çıkmak. Bunu başaracak teknik heyetimiz ve kadromuz var. Batmanlıların desteği ile hep beraber başarıyı yakalamak istiyoruz.” Dedi.

GÜÇLÜ KADRO

Başkan Ekrem Konaç geçen sezonki kadroyu koruduklarını ama yapılan 15 transferlerle daha da güçlendiklerini belirtirken, “2. lig ayarında bir takım kurduk. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Lige iyi başlamak ve iyi gitmek istiyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz.” Dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Tüm Petrolsporluları maça davet eden Konaç, “Petrolspor Batman’dır, Batmanlılarındır. Tüm taraftarlar hepimizi yanımızda görmek istiyoruz. Artık kısır tartışmaları bir kenara bırakarak gelin bu yolculuğa el ele vererek başlayalım. Önemli olan zafere uzaklık değil, ilk adımı atmaktır.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete