EĞİTİM

ÖĞRENCİ VELİLERİNİN SESİNİ DUYAN YOK!...

ÖĞRENCİ VELİLERİNİN SESİNİ DUYAN YOK!...

ÖĞRENCİ VELİLERİNİN SESİNİ DUYAN YOK!...
01-10-2014 22:49
Google News

Daha önce gazetemizde defalarca yayınladığımız “okul idarecileri, velileri anlaşmalı kırtasiyecilere yönlendiriyor” başlıklı haberlerimize rağmen okul idarecileri bildiklerini okumaya devam ediyor.

Yaptığımız haberlere istinaden gazetemizi ziyaret eden bazı veliler ve kırtasiyeciler, okul alışverişine çıkan ailelerin, bazı okul idarecileri tarafından anlaşmalı kırtasiyecilere yönlendirmeye devam ettiklerini ileri sürerek yetkililerin, bu konuda detaylı araştırma yapmasını istiyor.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, SESİZLİĞİNİ KORUYOR

Konuyla ilgili açıklama yapan bazı veliler “çocuklarımızın okul kayıtları için okullara gidiyoruz. Bazı öğretmen ve idareciler, çocuklarımızın okul alışverişi için bizi belirli birkaç kırtasiyeye yönlendirdi. Malzemelerinizi oradan alın, başka yerden alırsanız kabul edilmeyecek diyorlar. Biz de okul alışverişini, idarecilerin söylediği kırtasiyelerden yaptık ancak fiyatların diğer kırtasiyelere göre çok yüksek olduğunu fark ettik. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ve müfettişlerin, bu konuyu detaylıca araştırmasını istiyoruz” açıklamasını yaptı.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?