EĞİTİM

ÖĞRENCİLER İÇİN YAZ TATİLİ BAŞLADI

2014–2015 eğitim-öğretim yılı, karne dağıtım töreni ile sona erdi. Yurtta 17 milyon, Batman’da ise 170 bin 608 öğrenci için okullarda karne töreni düzenlendi.

ÖĞRENCİLER İÇİN YAZ TATİLİ BAŞLADI
12-06-2015 20:13
Google News

Resmi karne töreni, Zübeyde Hanım İlkokulunda yapıldı. Törene Vali Vekili Şevket Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Okul Müdürü Bülent Eren tarafından karşılanan Vali Vekili Aksoy ve Milli Eğitim Müdürü Çelik, minik öğrencilere karnelerini dağıttı. Karne töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik “Bu sene okullarımızda çok güzel etkinlikler yapıldı. İlk defa bu yıl Batman’da, yapılmış bilimsel araştırmalardan, sergilerden, velilerle ilgili etkinliklerden, çok güzel örnekler çıktı. Bu Batman adına umut verici. Yine bu yıl okul dönüşümlerimiz tamamlandı, çok güzel okullarımız faaliyete geçti, bu yıl donatım anlamında da çok fazla mesafe kat ettik” dedi.

PETROL İLKOKULU’NDA KARNE HEYECANI

Petrol İlkokulu 2-B sınıfında okuyan 30 öğrenci, karnelerini öğretmenleri Eşref Kangül’ün elinden aldı. Öğrencilerine karnelerini takdim eden Kangül, yaz tatilinde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

TAKDİR VE TEŞEKKÜR BELGELERİNİ ALDILAR

Petrol Ortaokulu’nda okuyan Yeliz Özoğul, Süreyya Yıldız, Esmanur Özoğul, Selman Bozyiğit, Şevval Altun, Kader Şimşek, Abdulrezzak Özoğul da takdir ve teşekkür belgelerini öğretmenleri Ferman Basın’ın elinden aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete