EĞİTİM

ÖĞRENCİLER SEÇİME GİTTİ

ÖĞRENCİLER SEÇİME GİTTİ

ÖĞRENCİLER SEÇİME GİTTİ
18-11-2014 21:13
Google News

TBMM Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” kapsamında Batman’da öğrenci meclisi divan seçimi yapıldı.

Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda yapılan Merkez İlçe Öğrenci Meclisi Divan Seçimine Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Şube Müdürü Mehmet Işık, Okul Müdürleri, öğretmenler ve köy okullarının öğrenci temsilcileri katıldı. Programda yaptığı konuşmayla demokrasi kültürüne vurgu yapan Milli Eğitim Müdürü Çelik “bu proje, demokrasi kültürünün yeni nesiller arasında oturması açısından önemlidir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçimde M. Garip İşcan, Pelin Yılmaz, Hatice Orak, Toprak Toptaş ve Ahmet Bartık adlı öğrenciler en çok oyu alarak Batman Merkez Öğrenci Meclisi Divan Üyeliğine seçildi.

BATMAN’I TEMSİL EDECEKLER

“Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” kapsamında Batman ve ilçe meclisi divan üyeleri, İl Divan Üyeliğine seçilmek için 28 Kasımda seçime katılacak.  İl meclisine seçilecek öğrenciler 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramında TBMM Çocuk Meclisinde ilimizi temsil edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete