EĞİTİM

ÖĞRENCİLERDEN YAZARA MEKTUP

Atatürk İlkokulu 4/B Sınıfı Öğrencileri, Okul Müdürleri Yazar Misbah Eratilla’nın kitabını okuduktan sonra kitaplarını imzalattı.

ÖĞRENCİLERDEN YAZARA MEKTUP
09-06-2021 14:43
BATMAN
Google News

Atatürk İlkokulu 4/B Sınıfı Öğrencileri, Okul Müdürleri Yazar Misbah Eratilla tarafından kaleme alınan Kırmızı Kurdelenin Sırrı adlı kitabı okuduktan sonra kitaba ilişkin mektuplar yazarak, Eratilla’ya ulaştırdı. Öğrenciler, yazarın ikinci kitabı Kayıp Çocuklar adlı kitabı da teslim aldıktan sonra Eratilla ile söyleşi yaptı. Sınıf Öğretmeni Siraç Akçay “Kendilerini ifade etmelerini sağlayarak geçmişle köprüler kurabilmeleri ve unutmaya yüz tutmuş mektup iletişim aracını daha iyi kavrayabilmeleri adına öğrencilerimize mektup yazdırdık. Kendisine mektup yazdığımız Okul Müdürümüz Yazar Misbah Eratilla ile öğrencilerimizi buluşturduk ve keyifli bir söyleşi yapma olanağı oluşturduk. Bu onlar için hem özgüven hem de düşünce üretme ve düşündüğünü ifade etme anlamında kıymet biçilmez bir fırsat oldu” dedi.

ÖĞRETMEN, ANA OKULDAN ÜNİVERSİTEYE KADAR ÖĞRENCİLERLE YÜRÜR

Yazar Misbah Eratilla da “Kalbi kırık çocuk kanadı kırık kuş gibidir. Nasıl ki kuşlar kanatları kırılınca uçmazlar, çocukların da kalpleri kırılınca büyüyemezler. Öğretmen, ana okuldan üniversiteye kadar çocuklarla yürümesi gerektirir.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete