GÜNDEM

ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK

Geçtiğimiz ay meslek tanıtımı için Batman Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesini ziyaret eden Batmanlı İş Kadını Emine Arık Tuncer, okulda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere bot, mont ve spor malzemesi yardımı yapılmasını sağladı.

ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK
22-01-2017 19:25
Google News

Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesinde gerçekleştirdiği seminerde, öğrencilere başarılı bir iş hayatı için yapılması gerekenleri anlatan Arık Tuncer, sunumun sonunda okul idarecileri ile yaptığı sohbette, öğrencilere giyim yardımı yapmak istediğini söyledi.

Batmanlı Gazeteci İlhami Işık ile görüşen Arık Tuncer, “Çocuklar Üşümesin” Projesi kapsamında mont, bot, spor malzemesi ve okul malzemelerinden oluşan yardım kolilerinin Gönül Neferleri Derneği üzerinden Batman’a gönderilmesini sağladı.

Dernek Başkanı Gürkay Durmuşoğlu, Batman’ı ziyaret ederek yardım kolilerinin dağıtılmasını sağladı. Okul Müdürü, İş Kadını Emine Arık Tuncer, Gazeteci İlhami Işık ve Gönül Neferleri Derneği Bayanı Gürkay Durmuşoğlu’na teşekkür ederek “Batman için gurur kanyağı olan iki güzel insanın mont ve bot yardımı, yoksul ailelerin çocuklarına ulaştırılıyor.

Emine Hanım ve İlhami Beye, duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca yardımların ulaştırılması ve dağıtımı konusundaki emeklerinden dolayı Gönül Neferleri Derneğine de teşekkür ediyoruz” dedi.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete