GÜNDEM

ÖĞRENCİLERE MEKTUP VAR

Batman Üniversitesine yeni atanan öğrenciler için Batman Valiliği öncülüğünde Üniversite Yönetimi, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı imzasıyla evlere mektup gönderiliyor.

ÖĞRENCİLERE MEKTUP VAR
09-09-2020 16:34
Google News

 

Mektubun hazırlanış amacına ilişkin verilen bilgide “Batman Üniversitesine yerleşen öğrencilerimizin karşılaşabilecekleri sorunlarla, istek ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenebilmek ve her daim yanlarında olduğumuzu hissettirmek, öğrencilerimizin ailelerini bu konuda bilgilendirmek ve çocuklarının bizlere emanet olduğunu onlara iletmek amacıyla Batman’ın sosyal kültürel ve ekonomik olarak bölgede öncü bir şehir, güvenli bir kent olduğuna dair kaleme alınmıştır” denildi.

“YANINIZDAYIZ” MESAJI VERİLDİ
Mektupta kısaca “Sevgili öğrencimiz, sizlerin seçmiş olduğunuz alanda en kaliteli eğitimi en iyi koşullarda alabilmeniz, öğrenciliğinizi huzur ve güven içinde geçirebilmeniz adına tüm kademeleriyle Batman Üniversitesi Yönetimi, Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nın bütün birimlerinin her zaman yanınızda olacağız. İhtiyaç duyduğunuz her konuda sizlere yardımcı olmak için, ailenizden biri gibi her zaman yanınızda bulunacağımızı, kapılarımızın ve telefonlarımızın yirmi dört saat süresince sizlere açık olacağını bilmenizi isteriz. Karşılaşabileceğiniz sorunların çözümünde ya da paylaşmak istediğiniz önerilerinizi iletmek üzere tüm içtenliğimizle göreve ve hizmete hazırız. Aileniz ve milletimiz için olduğu kadar bizler için de çok değerli olduğunuzu bilmenizi ister, mutlu ve başarılı bir üniversite hayatı geçirmenizi temenni ederiz. Sayın velimiz, üniversiteye hazırlık aşamasında öğrencimize verdiğiniz desteğin karşılığını almanın haklı gururunu yaşarken çocuğunuzun bizlere emanet olduğunu, öğrencimizin yedi gün yirmi dört saat tüm sorunlarıyla ilgilenmeyi şiar edindiğimizi, bunun için tüm iletişim kanallarımızın sizlere her daim açık olduğunu bilmenizi isteriz” ifadeleri yer aldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete