EĞİTİM

“ÖĞRENCİLERİ HAYALLERİNE KAVUŞTURUYORUZ”

Gap Mahallesi Av. Sedat Özevin Caddesi Meva Kent Sitesi altı No: 2A-B’de bulunan Batman Sınav Kurs Merkezi, 9–10–11–12 sınıf ve mezun öğrencileri, hayal ettikleri üniversitelere hazırlıyor.

“ÖĞRENCİLERİ HAYALLERİNE KAVUŞTURUYORUZ”
04-09-2020 16:49
Google News


EN İYİ MARKA ÖDÜLÜNÜ ALDI
Türkiye’de 1992 yılından bu yana, Batman’da ise 2002 yılından bu yana faaliyette olan Sınav Kurs Merkezi, 2019 yılı En İyi Marka Ödülü’ne layık görüldü. Batman’da Gap Mahallesi Av. Sedat Özevin Caddesi Meva Kent Sitesi altı No: 2A-B’de bulunan Batman Sınav Kurs Merkezi, kentin en iyi eğitim yuvalarından biri olmayı başardı.

TÜM ÇALIŞMALAR SİSTEMLİ
Batman Sınav Kurs Merkezi’nde 5 yıllık tecrübesiyle idareci olarak görev yapan Kurs Müdürü Sultan Devam “Merkeze bağlı çalışıyoruz. Tüm çalışmalarımız sistemlidir, sistemseldir. Kafamıza göre oluşturduğumuz herhangi bir program yok. Bugün Batman’da şu saatte hangi dersler işleniyorsa Türkiye’nin neresine giderseniz gidin, tüm Sınav Eğitim Kurumlarında aynı konu ve dersler işlenir. Yani standarttır. Buradan bir öğrencimiz başka bir şehre giderse, derslerine kaldığı yerden devam edebiliyor” dedi.

TAKİP-HAKKANİYET-EMPATİ (THE)
Sınav Kurs Merkezlerinde Takip-Empati-Hakkaniyet (THE) önceliğine dikkat çeken Kurs Müdürü Sultan Devam “THE sistemi bizim için önemli. Öğrenciden tutun, veli ve öğretmenlere kadar devam eden bir süreç. Öğrencinin dersleri, ödevleri, soru çözümleri ve devamsızlığına kadar inebiliyoruz. Veli için de aynı şey geçerli. Karşılıklı işbirliği içerisinde sürdürüyoruz. Empatiye geldiğimiz zaman, kendimizi öğrencinin yerine koyuyoruz. Biz olsaydık ne olurdu? Öğrencinin yerinde olsaydım, ne yapardım? Bu yüzden çalışmalarımızı da bu yönde düzenliyoruz. Hakkaniyetli davranıyoruz. Ayrımcılık  yok. Başarılı, başarısız ayrımı yok. Herkese eşit davranıyoruz. Konu anlatımlı modüller, testler, dergilerimiz haftalık ve aylık olarak bize gelir. Bunların takiplerini yaparız. Öğretmenler derslerini anlatır, sorularını çözerler. Bizler idare ve rehberler olarak sınıflara geçeriz, bunların kontrollerini yaparız. Sonra velisine mesaj göndeririz, eksiklerini tespit eder, ekstra çalışmalar oluştururuz. Çalışmalarımız rehberlik merkezlidir. Rehberlik bizim için önemlidir. İdare ve rehberlik, çalışmalarını birlikte sürdürür” dedi.

ÖĞRETMENLER SADECE SINAV’LA ÇALIŞIR
Tecrübeli öğretmen kadrolarının, sadece Sınav Kurs Merkezleriyle çalıştığını belirten Müdür Sultan Devam “Sahiplenme, içselleştirme ve özveriyi önemsiyoruz. Anlaştığımız bütün öğretmenlerimiz, tam kadro buranın öğretmenidir. Başka bir kurumda çalışmaz. Burası ailesi gibi olur. Özümsemesi kolay olur” dedi.

SALGINA KARŞI TÜM TEDBİRLER ALINDI
Uluslararası üniversitelerle anlaşmalı olan Sınav Kurs Merkezinde koronavirüse karşı tüm tedbirler alınarak, öğrencilere güvenli bir ortam oluşturuldu. Haftanın 7 günü açık olan Batman Sınav Kurs Merkezi’nde her hafta Cuma Günü Türkiye geneli sınav düzenleniyor. Sınavlara, merkeze kayıtlı olmayan öğrenciler de kabul ediliyor. Batman Sınav Kurs Merkezine 0505 091 23 41 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete