GÜNDEM

Öğrencilerin otobüs talebine Belediyeden yanıt

 Batman Belediyesi, üniversite öğrencilerinin Batıraman Kampüsüne ek sefer talep ettiğine dönük haberimize yanıt verdi.

Öğrencilerin otobüs talebine Belediyeden yanıt
17-11-2023 16:12
17-11-2023 16:25
BATMAN
Google News

Açıklamada “İlgi sayılı yazıya konu talebiniz incelenmiştir. Müdürlüğümüz bünyesinde toplu taşıma hizmeti verilen 9/A ve 9/B numaralı otobüslerimiz 10 dakikada bir, 9/C numaralı otobüsümüz saat başı üniversite istikametinde hizmet verilmektedir. Belirtilen güzergahta çalışan araçlarımızın tamamı 12 metrelik Procity ve 18 metrelik yüksek yolcu kapasiteli araçlardır. Ayrıca yolcuların yoğun olduğu saatlerde Baş Şoförlerin gözetiminde ek seferler düzenlenmektedir. Bahse konu yoğunluğa çözüm noktasında Belediyemizce gerekli çalışmalar yapılmış olup yeni yüksek kapasiteli otobüs alımına çıkılmıştır. Yeni otobüslerimizin tarafımıza teslimi ile birlikte ilgili güzergahta hizmet veren düşük kapasiteli otobüsler yüksek kapasiteli otobüslerle değiştirilerek mağduriyetlerin önüne geçilecektir” denildi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
tokili
tokili 6 ay önce
9A ve 9B otobüsleri 10 fakikada bir kalkıyormuş Bu açıklamayı yapan kesinlikle batmanda yaşamıyor yoksa bu kadar tuzsuz atamazdı.
Mağdur
Mağdur 5 ay önce
Kesinlikle size katılıyorum hayatları yalan utanmadan bide binlerce kişinin mağdur olduğu bi durumda olması gereken ama olmayan bir şeyi demiş. Batman gibi bir şehirde 10 dk bir otobüs geliyor ise emekli toki tarafına insanlar niye mağdur olsun..
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete