GÜNDEM

OKUDUĞU TÜRKÜYLE YÜREKLERİ PARÇALADI

Kozluk'taki saldırıda hayatını kaybeden Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın türkü söylerken çekilmiş görüntüleri, yürekleri parçaladı.

OKUDUĞU TÜRKÜYLE YÜREKLERİ PARÇALADI
10-06-2017 17:55
Google News

 “ÖĞRETMEN OLDUM BEN” DİYEREK GELMİŞTİ

2016 yılının Ekim ayında “öğretmen oldum ben” diyerek geldiği Kozluk Çok Programlı Lise’de müzik öğretmenliği yaparken, önceki gün ilçe merkezinde meydana gelen saldırıda kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Şenay Öğretmen için sosyal medyada yürek sızlatan paylaşımlar yapıldı.

MAĞUSA LİMANI İLE YÜREKLERİ PARÇALADI

Batman’ın Kozluk İlçesinde, örgüt üyeleri tarafından Kozluk Belediye Başkanlığına ait makam aracı uzun namlulu silahlarla taranmış, olay sırasında başka bir araçta bulunan 23 yaşındaki Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, vücuduna isabet eden kurşunlar sonucu hayatını kaybetmişti. Şenay Öğretmenin ölümü tepki toplarken, sosyal medya hesaplarında yürek burkan paylaşımlar yapıldı. Genç Öğretmenin, Mağusa Limanı türküsünü seslendirirken çekilmiş görüntüleri, sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

“ÖLÜM GELECEKSE DE YAPACAK BİR ŞEY YOK

 

Şenay Aybüke Öğretmenin, bir arkadaşına whatsapp üzerinden göndermiş olduğu mesajlar da sosyal medyada paylaşıldı. Aybüke Öğretmenin yazdığı ve “Canımız sıkkın zaten, daha ne kadar sıkılsın? Kendimiz için, sevdiklerimiz için korkmaya başladık. Nerede, ne zaman, ne olacağı belli değil. Ailemden uzaktayım. Ödüm kopuyor, ya onlara bir şey olursa ya bana olursa onlar ne yapar diye. Böyle düşünerek hal olacak bir şey değil, biz elimizden geldiği kadar temkinli oluruz da, ölüm bu geleceği varsa yapacak bir şey yok” ifadelerinin yer aldığı mesaj, talihsiz öğretmenin duygu dünyasını gözler önüne serdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete