EĞİTİM

OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Okul ve okul çevrelerinin güvenliği ile ilgili kaygıların ve sıkıntıların giderilmesi için Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapılan “Batman'da okul güvenliği” toplantısı yapıldı.

OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
08-09-2017 21:41
Google News

Okul aile birlik başkanları, mahalle muhtarları ve okul servis başkanlarının da katıldığı toplantıda Batman'da okulların ve öğrencilerin güvenliği, sağlık, temizlik, uyuşturucu ile mücadele, internet cafeler, okul servisleri gibi başlıklar ele alındı.

Madde kullanımına yönelik mücadelenin önemine dikkat çeken Vali Ahmet Deniz, okul çevrelerinde uyuşturucu kullanımı ve satışı konusunda okul idaresi, öğretmen, okul aile birliği başkanları, öğrenci velileri ve güvenlik güçlerince topyekun bir mücadele başlattıklarını belirtti.

Okul çevrelerinde bulunan ve öğrencilere rahatsızlık veren kişi ve gruplara da kesinlikle taviz verilmeyeceğini, valilik genelgesinin geçen yıl olduğu gibi bu yılda kararlılıkla devam edeceğini ifade eden Vali Deniz, mevzuat dışı hal ve harekette bulunduğu öğrenilen kimi servislerin keyfi uygulamalarına ise kesinlikle müdahale edileceğini söyledi.  

BAŞKAN VEKİLİ AKSOY, 10 YENİ SEMT SAHASININ MÜJDESİNİ VERDİ

Batman'ın birçok mahallesinde bulunan parkların belediye tarafından aydınlatıldığını belirten Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman belediyesinin 14 mahallede spor kompleksi yapmasının değerli olduğunu ifade ederek bundan ötürü Belediye Başkan Vekili Aksoy'u tebrik ettiğini söyledi. Toplantıda Başkan Vekili Aksoy, 10 semt sahasının daha yapılmasının planlandığının müjdesini verdi. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete