EĞİTİM

OKUL MÜDÜRÜ KİTAP YAZDI

Batman Kültür İlkokulu Müdürü Rıfat Fırat’ın, pandemi sürecinde uygulanan online eğitim sürecine ilişkin kaleme aldığı Bugün Canlı Ders Var Mı Hocam? adlı kitabı çıktı.

OKUL MÜDÜRÜ KİTAP YAZDI
12-08-2021 11:00
BATMAN
Google News

ONLİNE EĞİTİM SÜRECİNİ KİTAPLAŞTIRDI

İlkokul, ortaokul ve liseyi Batman’da okuduktan sonra Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan, 2014 yılında Eğitim Yönetimi Teftiş Planlaması ve Ekonomisi Bölümünü bitiren ve Milli Eğitim bünyesinde çeşitli kademelerde idarecilik, okul müdürlüğü ve il koordinatörlüğü görevinde bulunan Fırat, online eğitim sürecinde karşılaşılan komik ve trajikomik olayları kitaplaştırdı. Halen Batman Kültür İlkokulu Müdürü olarak görev yapan Fırat, Bin adet bastırdığı kitabın gelirini ise ağaçlandırma kampanyasına bağışlayacağını açıkladı.

ÖĞRENCİ HEM OKUYACAK HEM EĞLENECEK HEM FİDAN BAĞIŞLAYACAK

Kitabı kaleme alma sürecini anlatan Eğitimci Fırat “Online toplantıda bir önceki Bakanımız Ziya Selçuk, online eğitim sürecinde yaşananları kitaplaştırmak lazım, demişti. Bundan etkilendim. Yaşadığımız komik ve trajikomik durumları kaleme aldım. Kitabın gelirini ağaçlandırma kampanyasına bağışlayacağız. Bu yüzden öğrenci hem okumuş olacak hem düşünmüş olacak hem fidan dikmiş olacak. kitabımız Bilge ve Kültür Kitap Kırtasiyelerinde, online satış mağazalarında bulunabilir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete