EĞİTİM

OKUL YOLUNDA OTOSTOP...

Yenişehir Mahallesi Selahaddin Eyyübi Anadolu Lisesi’nde okuyan öğrenciler, 4 kilometrelik okul yolunu otostop çekerek kat ediyor.

OKUL YOLUNDA OTOSTOP...
15-05-2017 20:32
Google News

OTOSTOP ÇEKMEK ZORUNDALAR

2016–2017 eğitim öğretim yılının bitimine sayılı günler kala Selahaddin Eyyübi Anadolu Lisesi’nde okuyan öğrencilerin servis sorununun çözüm bulmaması, öğrenci ve velileri kara kara düşündürüyor. Otostop çekerek okula gitmek zorunda kalan öğrenciler, yeni eğitim öğretim yılı için kendilerine ücretsiz servis tahsis edilmesini istiyor.

“DERSLERE GEÇ KALIYORUZ”

Her gün Cudi Mahallesi’nden okula gitmek için otostop çekmek zorunda olduğunu belirten öğrencilerden Serhat Saçan, “Evimiz ile okuduğum okul arasında yaklaşık 3 kilometrelik bir uzaklık bulunuyor. Her gün okula gitmek için otostop çekmek zorunda kalıyoruz. Çoğu zaman derslerimize bu yüzden geç kalıyoruz” dedi.

“ÜCRETSİZ SERVİS İSTİYORUZ”

Yetkililerin kendilerine ücretsiz servis tahsis etmesini isteyen öğrencilerden İbrahim Halil Kaya ise, “Bu sene hep otostop çekerek okula gitmek zorunda kaldık. Önümüzdeki yıl gene böyle otostop çekerek okula gitmek istemiyoruz. Yetkililerin bizler için ücretsiz servis tahsis etmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete