EKONOMİ

OKULA DÖNÜŞÜ HESAPLI KILAN KAMPANYA

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla hizmet veren Evgör Mobilya, okula dönüş sürecinde velilerin bütçelerine nefes aldıracak hesaplı indirim günlerini bu yıl da tekrar ediyor. Firma, yeni koleksiyonundaki tüm çocuk ve genç odası takımlarında Eylül sonuna kadar %30 indirim uyguluyor.

OKULA DÖNÜŞÜ HESAPLI KILAN KAMPANYA
26-08-2021 12:23
BATMAN
Google News

Eğitim çağındaki çocuk ve gençleri okula dönüş heyecanı sardı. Bu mutluluğa ortak olan velilerden bazıları okul alışverişlerinin yanı sıra çocuklarının odalarındaki çalışma masası ve sandalyesi, kitaplık, dolap gibi mobilyaları da yenilemeye koyuldu. Mobilya markası Evgör, okula dönüşü hesaplı kılan geleneksel indirim günlerini, 2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde de tekrarlıyor. Eylül ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, tüm çocuk ve genç odaları ile mobilya aksesuarlarında %30 indirim avantajı sunuluyor. Öğrencilerin odalarında sıkılmadan ders çalışmalarını ve rahatça dinlenmelerini sağlayacak birbirinden farklı tasarımlara sahip çocuk ve genç odalarında indirim fırsatlarından yararlanmak isteyen veliler, Evgör Mobilya mağazasını veya www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

Okula dönüşü avantajlı hale getiren kampanya hakkında detaylı bilgi almak için Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ya da Evgör mağazasını ve firmanın online alışveriş sitesini ziyaret edebilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete