GÜNDEM

OKULDA DARP…

OKULDA DARP…

OKULDA DARP…
29-09-2014 21:53
Google News

 “Öğrenci yakınları öğretmen ve idarecileri darp etti”

Şirinevler Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Ortaokulunda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olan M. Emin Şimşek, tokat attığı iddia edilen 7’nci sınıf öğrencisi E. M.’nin ailesi ve yakınları tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

İddiaya göre Sosyal Bilgiler Öğretmeni olan Şimşek, sınıfta bilinmeyen bir nedenle öğrencisi E.M.’ye tokat attı. Bunun üzerine öğrenci E.M. sınıftan çıkarak durumu ailesine bildirdi. Kısa süre sonra E.M.’nin ailesi okula gelerek öğretmen Şimşek’i darp etti. Bu sırada araya girmeye çalışan Okul Müdürü ve aynı zamanda Özgür Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Sevinçer ile Okul Müdür Yardımcısı Selman Çınar da kavgayı ayırmak isterken darp edildi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, 2 KİŞİ ARANIYOR

Olayın ardından okula gelen polis, darp edilen öğretmen ve okul idarecilerini sağlık raporu almak için hastaneye götürürken olay ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı, 2 kişinin de arandığı öğrenildi. Gözaltına alınan şahıslar Şehit Hasan Gül Polis Karakolu’na götürüldü. Okul Müdürü Mustafa Sevinçer, olayı kınadıklarını söyledi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?