YAŞAM

Okulda ders, sahada badana

Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri, Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere katkı sunmaya devam ediyor.

Okulda ders, sahada badana
08-04-2022 13:47
08-04-2022 13:48
BATMAN
Google News

EVLERİN BOYA, BADANA İŞLERİNİ YAPIP, DEZENFEKTAN ÜRETİYORLAR

Meslek lisesi öğrencileri, proje kapsamında engelli bireylerin ve dezavantajlı ailelerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Proje kapsamında öğrenciler,  ihtiyaç sahibi, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin evlerinde küçük bakım ve onarım, boya badana işleri, mobilya tamiri, küçük eşya onarımı yapıyor, hasta ve yaşlılara bakım ve temizlik hizmeti veriyor, kişisel bakımlarına yardımcı olurken ve hayatlarını kolaylaştırıcı destekler sağlıyor. Kimya Bölümü Öğrencileri de okulda üretimi yapılan temizlik ürünleri ve dezenfektan dağıtımı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak katkı sağlamaya devam ediyor.

CAMİNİN TADİLAT İŞLERİNİ YAPIYORLAR

Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, okullarıyla aynı mahallede bulunan İbrahim Halil Camisinin tadilat işlerine katkı sunarak, elektrik, metal, mobilya alanındaki bakım ve onarımlarını da üstlendi.-Bayram Ayhan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete