EĞİTİM

OKULLAR MATEMATİKTE YARIŞACAK...

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Anadolu Lisesi işbirliği ile hayata geçirilen “Hayat Matematik Projesi”nin tanıtımı yapıldı.

OKULLAR MATEMATİKTE YARIŞACAK...
04-03-2015 19:19
Google News

Batman Anadolu Lisesi konferans salonunda yapılan tanıtım seminerine Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş, Proje Koordinatörü Metin Örge, Okul Müdürleri ve Ortaokulların Matematik Zümre Başkanları katıldı. Projeye ilişkin bilgi veren Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş “Matematik, insan yeteneklerinin ortaya çıkarılmasında, yönlendirilmesinde, insana sistemli ve mantıklı bir düşünce alışkanlığının kazandırılmasında amaç ve insanın tüm etkinliklerinde kullanılan bir araçtır. Bu çerçevede öğrencilerimizin, matematik öğrenimine en üst düzeyde katkı sağlamak amacı ile Hayat Matematik Projesi hayata geçirildi” dedi.

“Hayat Matematik” yarışmasının 2 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00’da Batman Anadolu Lisesinde yapılacağı, yarışmada 1. olan okul takımına 3 adet tam altın, 2. olan okul takımına 3 adet yarım altın ve 3. olan okul takımına 3 adet çeyrek altın ödül olarak verileceği belirtildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete