EĞİTİM

OKULLARA 1 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, kent merkezi ile ilçelerde bulunan okullara spor tesisleri kazandıracak.

OKULLARA 1 MİLYON LİRALIK YATIRIM
08-07-2015 21:04
Google News

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Yetkilileri, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Gazi Sağlık Meslek Lisesi, Gazi Erkek İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Sabri Ülker İlkokulu ve Balpınar Mobil Ortaokulunda 35x50 büyüklüklerinde halı saha ve çok amaçlı salonlar, İMKB Pazaryeri Ortaokulu, Batman İMKB Lisesi, Batman İlkokulu ve Mehmet Emin Şimşek İlkokulu’nda ise basketbol ve voleybol sahaları yapılacağını açıkladı. Halı saha ve çok amaçlı salonların toplam maliyetinin 1 milyon 90 bin lira olduğu belirtildi.

İLÇELER DE UNUTULMADI

Konuyla ilgili yapılan açıklamada Sason Erkek Yibo ve Sason İmam Hatip Ortaokuluna halı saha, Hasankeyf, Kozluk, Gercüş ve Beşiri’deki okullara halı saha yapılacağı belirtilirken, Sason, Gercüş ve Kozluk’ta toplam 5 adet çok amaçlı salonu yapılacağı ifade edildi. Beşiri’nin halı sahası için 105 bin TL, Sason’daki halı saha ve çok amaçlı salonlar için 580 bin TL, Kozluk halı saha ve çok amaçlı salonlar için 175 bin TL, Gercüş halı saha ve çok amaçlı salonlar için 170 bin TL ve Hasankeyf için yaklaşık 120 bin TL bütçe ayrıldığı ve ihale aşamasında olduğu belirtildi.

GENÇLİK, SPOR DOYACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, yeni tesislerle gençlerin daha çok spor yapma imkânı bulacağını açıkladı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete