EĞİTİM

OKULLARDA TÜBİTAK SERGİLERİ DEVAM EDİYOR

Mehmet Akif İnan Ortaokulu’nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi.

OKULLARDA TÜBİTAK SERGİLERİ DEVAM EDİYOR
31-05-2016 20:38
Google News

 Etkinliklere Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 30 projenin sergilendiği etkinlikte, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz, projeler hakkında Okul Müdürü Engin Eren’den bilgi aldı. 

MOBİL’DE 42 PROJE SERGİLENDİ

Balpınar Beldesi’nde bulunan Mobil Ortaokulu’nda, öğretmen ve öğrenciler tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi. 42 projenin sergilendiği fuara Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Okul Müdürü Nureddin Başaran ve Proje Koordinatörleri Songül Tekin, Metin Çelik, Ali Özen ve Gülçin Gültekin, projeler hakkında konuklara bilgi verdi.

ÂDEM İLKKILIÇ’TA BİLİM FUARI

Âdem İlkkılıç Ortaokulu’nda 41 proje, görücüye çıktı. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Resim Sergisi Etkinliği’nde Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz’a, Okul Müdürü Atilla Özçelik ve Proje Koordinatörü Ahmet Yeşil tarafından projeler ve resimler hakkında bilgi verildi.

PROJELER, VALİ ZEKİ ŞANAL’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Vali Zeki Şanal Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenledi. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Naci Şemdinoğlu, Şube Müdürleri Cemal Konakçı, Abdulhadi Torpa, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı programda, Okul Müdürü Abdulkadir Dişikırık, konuklarla yakından ilgilenerek projeler hakkında bilgi verdi.

SEYİTLER İMAM HATİP’TE 60 PROJE SERGİLENDİ

Seyitler İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda 60 proje sergilendi. Etkinliğe katılan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemal Konakçı, Abdulvahap Hınç, İshak Büyükkaya ve Abdurrahman Kardaş, Okul Müdürü Şehmus Çeken’den bilgi aldı. Okul Müdürü Şehmus Çeken, öğrencilerin yazdığı şiirlerden derlenen ve kitap haline getirilen Duygu Treni adlı şiir kitabını programın sonunda konuklara hediye etti. (M. Zeki Emrak) 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete