GÜNDEM

Önce namaz kıldılar, sonra uyuşturucuya karşı imza topladılar

Batman’da cami önünde stant açıp uyuşturucuya karşı imza toplayan mahalle sakinleri, uyuşturucu tacirleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Önce namaz kıldılar, sonra uyuşturucuya karşı imza topladılar
27-07-2018 22:01
Google News

 

ÖNCE CUMA NAMAZI KILDILAR

Batman’da  uyuşturucu satışı ve kullanımının şikâyetçi olan vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Cumhuriyet ve Şirinevler Mahalle Sakinleri, Cuma namazı çıkışı cami önünde stant açarak, mahallelerinde önü kesilemeyen uyuşturucu satışı ve kullanımını protesto etti. Uyuşturucu tacirleri hakkında imza toplayarak suç duyurusunda bulunan mahalleli, valiliğe şikâyet mektubu gönderdi.

“ÇOCUKLARIMIZ TEHLİKE ALTINDA”

Mahalle sakinlerinin imzaladığı şikâyet mektubunda, “Mahallelerimizde uyuşturucu kullanımı ve ticareti her geçen gün artmakta, ayrıca uyuşturucu bağımlısı olmuş gençlerin ve çocukların uyuşturucu parası bulmak adına mahalle içinde hırsızlık yaptıkları ve tanımadığımız bazı bayanların uyuşturucu alabilmek adına fuhşa yönlendirildikleri bilgisi muhtarlığımıza mahalleli tarafından iletilmektedir. Mahallemizde ve bölgemizde her geçen gün artan ve yaygınlaşan uyuşturucu kullanımı, ticareti ve fuhuş olayları bizleri tedirgin etmekte ve çocuklarımızın geleceğini tehdit etmektedir” ifadelerine yer verildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete