SİYASET

“Öncelikli sorun uyuşturucu…”

Hüda Par Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Kısmet Mahallesi’ni ziyaretinde sıkıntıları tespit ederek çözümü için yetkililere ulaştıracaklarını söyledi.

“Öncelikli sorun uyuşturucu…”
06-09-2023 14:01
06-09-2023 12:29
BATMAN
Google News

Durmaz, Yerel Sorunları Tespit Çözüm İçin Takip projesi kapsamında Kısmet Mahallesini ziyaret eden Durmaz “Kısmet Mahallesinde en çok şikâyet edilen konuların başında uyuşturucu kullanımı geliyor. Ne yazık ki uyuşturucu sorunu memleketimizin çözülmesi gereken en önemli sorunlarının başında geliyor. Bu sorunu siyaset, sivil toplum, bürokrasi ve aileler başta olmak üzere bu işin paydaşları bir araya gelerek çözmeye çalışmalıdır. Uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklarla mücadele devlet politikası haline getirilmelidir. Memleketimizde uyuşturucu kullanımı tam anlamıyla bitinceye kadar ilgili kurumlar mücadelelerini aralıksız sürdürmelidirler” dedi.

“SORUNLARI İLGİLİ YERLERE İLETECEĞİZ”

Kısmet Mahallesinin sorunlarına değinen Durmaz “Kısmet Mahallesinde yapımı bitmiş olan taziye evi henüz açılmamış. Vatandaşlar taziye evinin bir an önce açılmasını bekliyor. Mahallede elektrik hatları yer altına alınıyor. Hem mahalleli hem de muhtar, doğalgaz hatlarının da döşenmesini istiyor. Bu taleplerin yerine getirilmesi için SİBEDAŞ Müdürü Yusuf Demirtaş ile konuştuk. İnşallah işin takipçisi olacağız” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete