GÜNDEM

ÖNEMLİ TOPLANTI;KURUMLAR, ARTIK YERLİ ÜRÜN KULLANACAK

Batman’da yerli-mili üretimin desteklenmesi ve kuruluşların yerli ürünler kullanmaları konusunda yapılacak çalışmaların görüşüldüğü, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama, Geliştirme ve Koordinasyon Kurulu İstişare Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

ÖNEMLİ TOPLANTI;KURUMLAR, ARTIK YERLİ ÜRÜN KULLANACAK
17-02-2019 17:51
Google News

KURUM VE STK’LAR EKSİKSİZ KATILDI

Valilik’te yapılan toplantıya, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Samur, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, Sanayi-Teknoloji Müdürü Hasan Gül, Ticaret Müdürü Şeyhmus Kalkan, OSB Müdürü, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, KOSGEB Müdür Vekili, TPİC Bölge Müdürü, Tüpraş Yetkilileri, DİKA Batman Koordinatörü, TÜMSİAD, ASRİAD, MÜSİAD ve ASKON Yöneticileri katıldı.

ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI

TP Bölge Müdürü, petrol arama ve üretiminde kullandıkları makine ve teçhizatın menşeine ilişkin bilgilendirme yaptı. İlimizde faaliyet yürüten TP, TPİC ve TÜPRAŞ gibi kuruluşların kullandıkları ithal ürünlerin, ilimiz sanayicileri tarafından temin edilmesi, yerli ve milli üretimin desteklenmesi için yürütülecek çalışmalar görüşüldü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete