EĞİTİM

ONLİNE ÖDÜL TÖRENİ

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Bakan Ziya Selçuk'un başkanlığında çevrim içi yapılan 1000 Okul Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor ödül törenine katıldı.

ONLİNE ÖDÜL TÖRENİ
26-06-2021 20:21
Google News

BATMAN’DA DA YARIŞMALAR TAMAMLANDI

Mesleki eğitimi güçlendirmek, okullar arası başarı farklarını azaltmak ve eğitimde fırsat adaletini sağlamak için geliştirilen Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında güzel sanatlar lisesi öğrencileri, proje kapsamındaki meslek lisesindeki arkadaşları ile sanatsal etkinliklerde buluştu. Proje kapsamında, öğrencilerin resim ve müzik çalışmaları sonucunda gerçekleştirilen 1000 Okul Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor yarışmasında, dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere Bakanlıkça ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce çeşitli ödüller verildi.

ÖDÜLLER VE SERTİFİKALAR DAĞITILDI

Akran eğitiminin güzel bir uygulaması olan 1000 Okul Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor çalışması kapsamında müzik ve resim alanında Batman il birincisi olan öğrenciler, Bakanlıkça laptop bilgisayar, ikinci ve üçüncülere tablet bilgisayar il müdürlüğünce de kitap, kalem seti, saz, gitar ve resim seti ile ödüllendirildi. Ayrıca Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce dereceye giren tüm öğrencilere teşekkür belgesi; öğrencilere rehberlik eden öğretmenlere Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından başarı belgesi verildi. Meslek lisesi öğrencilerini yarışmaya hazırlayan Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci ve öğretmenleri de Milli Eğitim Müdürlüğü kitap, kalem seti ve teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete