TEKNOLOJİ

Opel, hafif ticari aracı Vivaro'yu yeniledi

Opel'in çok yönlü hafif ticari aracı Vivaro yenilendi.

Opel, hafif ticari aracı Vivaro'yu yeniledi
02-12-2023 23:02
02-12-2023 18:23
Google News

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Opel'in yeni Vivaro modeli, şık görünüme sahip, çok yönlü bir araç olarak yollarla buluşuyor.

Vivaro, tıpkı diğer Opel modellerinde olduğu gibi Opel Vizor marka yüzüne kavuşuyor. Dinamik Çevre Görüşü de dahil olmak üzere toplam 18 adet ileri teknolojiye sahip sürüş destek sistemiyle her yolculuk daha güvenli ve keyifli hale geliyor.

Bunlara ek olarak araç, yolcularını tamamen yeni bir kokpitle karşılıyor. Qualcomm Technologies'in Snapdragon Kokpit Platformu'nu esas alan, iki adet 10" ekrana sahip yeni bilgi-eğlence sistemleri çok sayıda kişiselleştirme seçeneği sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Opel Üst Yöneticisi (CEO) Florian Huettl, en çok satan modellleri Opel Vivaro'nun artık daha modern, pratik ve sürdürülebilir bir konuma geldiğini belirterek, "Yeni tasarımı ve dijital kokpiti ile çok yönlü araç olan Vivaro, hafif ticari araç hamlemizin temelini oluşturuyor. Bu, her işletmenin kendi gereksinimlerine uygun bir Vivaro'yu seçebilmesi anlamına geliyor." ifadelerini kullandı.

- Yeni Vivaro, otomobil ve hafif ticari araç niteliklerini birleştiriyor

Yeni Vivaro, günlük kullanımda çok yönlü ve pratik olmasının yanı sıra güzel bir görünüme de sahip. Opel'in en çok satan hafif ticari modeli, Combo gibi, Vizor marka yüzünü ilk kez hafif ticari araç segmentinde kullanıma sunuyor. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete