SPOR

ORHAN KAPUCU; “BAŞARI İÇİN GELDİM”

Geçtiğimiz hafta yeni sezon için Petrolspor ile sözleşme imzalayan teknik direktör Orhan Kapucu, "Petrolspor’u başarıya ulaştırmak öncelikli hedefim olacak" dedi.

ORHAN KAPUCU; “BAŞARI İÇİN GELDİM”
07-06-2015 21:21
Google News

Kırmızı – beyazlı takıma geldiğinden dolayı mutlu olduğunu belirten Teknik direktör Orhan Kapucu, “Petrolspor yönetimine bana kapılarını açtıkları için çok teşekkür ediyorum. Buraya elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim ve en iyisini sahaya yansıtıp Petrolspor’u başarıya ulaştırmak öncelikli hedeflerimden olacak” dedi.

OYNAMADAN MAÇ KAZANILMIYOR

3. liglerde hiçbir maçın kolay olmayacağını söyleyen Kapucu, “Oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor. Çok koşan, pres yapan, kazanma hırsı olan bir takım kuracağız. Göze hoş gelen futbol oynatacağız.” dedi.

TRNASFERLER 15 HAZİRANDA

Öncelikli olarak mevcut kadroyu korumak için görüşmelere başlayacaklarını belirten Kapucu, “Petrolspor formasının ağırlığını bilenlerdenim. Ben bu takıma borcumu ödemek için görev aldım. Petrolspor formasının ağırlığını taşıyacak futbolcuları bünyemize alacağız. Görüşmelere başladık. 15 Haziranda İstanbul’da transfer komitesi ile birlikte iç ve dış transferlere takımı kurmaya çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

İLK KAMP BATMAN’DA

3 Temmuz tarihinde Batman’da toplanacaklarını belirten Teknik patron Orhan Kapucu, “3 Temmuz’a kadar transferi tamamlayıp, Batman’da toplanıp, yardımcıların Metin Şimşek ve Resul Özturan ile birlikte çalışmalara başlayacağız. Zor bir görev üstlendiğimizin farkındayız ama başarılı olmak için ekip olarak çok çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

BATMANLILARIN DESTEĞİ ŞART

Batman’ın markası olan Petrolspor’a herkesin ve herkesimin destek olması gerektiğini belirten Kapucu, “Petrolspor’un başarılı olabilmesi için Başkan Aydın Gülmez’n himayesinde yönetim kurulu, teknik ekip, futbolcular ile birlikte çok çalışacağız. Birlik ve beraberliğimizi perçinlemek için Batmanlıların desteğine ihtiyacımız var. Benim Batmanlı sporseverlere tek vadim, bu takım çok koşacak, iyi futbol oynayacak ve kazanma hırsı ile sahaya çıkacak. Sonuç daha sonra kendiliğinden gelir.” Şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete