SPOR

ORHAN KAPUCU UMUTLU KONUŞTU!

Petrolspor teknik direktörü Orhan Kapucu, yardımcıları Metin Şimşek, Resul Özturan ve Fatih Sarı ile birlikte ligin ilk maçı olan Sandıklıspor öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

ORHAN KAPUCU UMUTLU KONUŞTU!
18-08-2015 21:43
Google News

Ligde, disiplinli bir kadro ile hedefe oynayacaklarını belirten Teknik Direktör Orhan Kapucu, devre ortasına kadar ilk 5 takım arasında olmayı hedeflediklerini söyledi. Kapucu; “Şampiyon olmak için yönetim, teknik heyet ve basın faktörleri çok önemlidir. Batmanlı lobisiyle bir bütün olup, elbirliği ile başarılı olmayı arzuluyoruz. Yaptığımız transferlerle göze hoş gelen ve zevk veren bir takım oluşturduk. Ortamı bozacak hiçbir sporcu ve davranışların olmaması için elimizden geleni yaptık.”dedi.

“OLAYLAR TRASFERLERİMİZİ ETKİLEDİ”

Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, son dönemlerdeki olaylar yüzünden yapmak istediği bazı transferleri olumsuz etkilediği ve alamadıklarını belirtti. Kapucu; “Olaylar nedeniyle bizim verdiğimiz paranın yarına başka takımlara giden futbolcular oldu. Yönetim ve teknik heyet olarak yüksek maliyetli transferlerden kaçındık. Başarıda başarısızlıkta hepimizindir. Ligin ilk yarısını ilk 5’te olmayı başarırsak, ikinci devrede eksiklerimizi kapatıp zirveye oynamaya devam edeceğiz.”diye konuştu.

“SAHA ELVERİŞLİ DEĞİL”

16 Mayıs Şehir stadyumunun yeterli derecede futbol oynamaya müsait olmadığını belirten Kapucu, acilen Gençlik hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünün önlem alması gerektiğini söyledi. Kapucu; “Keşke uyarı yapmadan idman ve maç öncesi çimler biçilse, Kale direkleri yerine konulup fileler takılsa, sahanın çizgileri net bir şekilde çizilse ve daha iyi bakımı yapılsa. Geçen yıllarda kötü saha zemini yüzünden futbolcular olumsuz etkilenmiş. Bu sezon saha eksiklerinden zarar görmek istemiyoruz.”diye konuştu.

“9 BATMANLI FUTBOLCU ALDIK”

Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, teknik heyetiyle yaptığı basın toplantısında ilk kez Batmanlı 9 başarılı futbolcunun takımda yer aldığını belirti. 11 adet formanın soyunma odasında asılı durduğunu belirten Kapucu hak edenin giyeceğini söyledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete