GÜNDEM

ORHAN KARTAL’DAN BAŞARILI SUNUM

Batmanın Ödüllü fotoğraf sanatçısı Orhan Kartal, Batman Tiyatro Ritüel tarafından düzenlenen “Ritüel Fotoğraf Günleri” kapsamında sunum yaptı.

ORHAN KARTAL’DAN BAŞARILI SUNUM
24-12-2019 18:10
Google News

 

Kartal söyleşide fotoğraf ve fotoğrafçılığın yanı sıra “Hasankeyf’in dünü ve bugünü”, “Güroymak kaplıcaları” ve “Doğumdan Ölüme fotoğraflar” konulu sunumları yaptı. Tiyatro Ritüel Eğitmeni ve işletmeni M. Salih Çiçekliyüz’ün moderatörlüğünü yaptığı programa, çok sayıda fotoğraf sever katıldı.
Batman Tiyatro Ritüel sahnesinde gerçekleşen sunum ve söyleşi programında konuşan fotoğraf sanatçısı Orhan Kartal, 6 yıl önce başladığı fotoğrafçılık hayatında her geçen gün kendini geliştirdiğini ve çektiği fotoğrafların ulusal ve uluslararası mecralarda yayınlandığını, zevkle yaptığı işten ödüller aldığını belirtti. Kartal, sözlerine şöyle devam etti: “Çektiğiniz her fotoğrafın bir anlamı veya hikayesi olması gerekiyor ve o fotoğrafı en güzel şekilde çekmek için çaba göstermelisiniz.."
Batman İl özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Şefi olan fotoğraf Sanatçısı Orhan Kartal, sunum ve söyleşide fotoğraf severlerin sorularını da yanıtladı. Program sonunda, Tiyatro Ritüel Eğitmeni M. Salih Çiçekliyüz, fotoğraf sanatçısı Orhan Kartal’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete