GÜNDEM

ORJİN, SEKTÖRÜN 1 NUMARALI İSMİ

Şafak Mahallesi Barış Bulvarı’nda faaliyet gösteren Orjin Endüstriyel Temizlik ve Hizmetleri, bitkisel içerikli kozmetik ve temizlik ürünleri ile Batmanlılara hizmet vermeye devam ediyor.

ORJİN, SEKTÖRÜN 1 NUMARALI İSMİ
12-04-2016 21:02
Google News

Sektörün 1 numaralı ismi haline gelen Orjin, ev ve işyerlerinin yanı sıra kurumsal market, hastane ve otellerdeki yerini de aldı.

BÜTÜN ÜRÜNLER BAKANLIK ONAYLI

Bakım kremleri, yüz maskeleri, saç bakım ürünleri, ayak ve el bakımı kremleri ile vücut masaj kremlerinden oluşan kozmetik ürünlerinin yanı sıra yüzey beyazlatıcı, kireç önleyici, parlatıcı ve leke giderici temizlik ürünleri ile sektördeki yerini koruyan Orjin, Sağlık Bakanlığının onayı, GMP ve ISO damgaları ile tüketicisine ulaşıyor.

“ÜRÜNLERİMİZİN TAMAMI BİTKİSEL İÇERİKLİDİR”

Kimyasal kozmetik ve temizlik ürünlerine karşı bitkisel içerikli ürünlerle tüketicinin karşısına çıktıklarını söyleyen Firma Sahibi Mehmet Özer “Bitkisel içerikli ürünlerle Batman’da önemli bir açığı kapatıyoruz. Orjin 11 yıldır piyasaya çıkmış olup kendini bu alanda ispatlamış bir isimdir. Batmanlıları bu markayla tanıştırmanın gururunu yaşıyoruz. Tamamen bitkiden elde edilen Orjin marka ürünleri, kurumlara, marketlere, otellere, restoranlara, hastanelere satıyoruz” dedi. Orjin Endüstriyel Temizlik ve Hizmetleri Firması Sorumlusu Özer, 0533 968 59 18 no’lu hattı arayan tüketicilere, Orjin markası ve ürünleri ile ilgili bilgi aktarabileceklerini de sözlerine ekledi. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete