SİYASET

Osman Nasıroğlu, adaylığını açıkladı

2011–2013 dönemi BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, Ekim Ayında yapılacak seçimlerde yeni projelerle yeniden aday olduğunu açıladı.

Osman Nasıroğlu, adaylığını açıkladı
08-09-2022 15:17
08-09-2022 15:18
BATMAN
Google News

Adaylığını kamuoyuna duyuran Nasıroğlu “2008 yılında başlayan BATSO serüvenimizde girdiğimiz ilk seçim ve diğer seçimlerde üyelerimiz her zaman bize güçlü bir şekilde destek verip BATSO meclisinde görev vermişti. Önümüzdeki seçimlerde de yine toplumun her kesiminin emeği ve desteği ile aday oldum. Elbette takdir, değerli üyelerimizdir. Yenilenmiş, dinamik bir yönetim listesi ile Odamızı hak ettiği yere taşımaya adayız. Adaylarımızı, geniş tabandan oluşturma gayretindeyiz. Bu sayede güçlü bir birliktelik ile BATSO ya dinamizmi kazandırmayı hedefliyoruz. Çünkü BATSO büründüğü hantal yapıdan kurtulmadıkça Batman’ın sanayi ve ticaretine yön veremez, üyelerinin hakkını savunamaz” dedi.

YAPTIĞI HİZMETLERİ HATIRLATTI

BATSO Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri hatırlatan Nasıroğlu “Odaya modern bir bina projesi kazandırdık. ABİGEM (Avrupa Birliği iş Geliştirme Merkezi)’nin Batman’da kurulmasını sağladık. BATSO’nun akredite 5 yıldızlı oda sınıfına geçmesi, BATSO bünyesinde ulaştırma birimi kurulması, BATSO arşivinin elektronik ortama aktarılmasını salğadkı. PEGASUS Havayollarının Batman – İstanbul Seferlerinin başlamasına ön ayak olduk. BATSO’yu Erbil TSO ile kardeş oda yaptık. TOBB ve Merkezi Finans İhale Birimi gibi kurumlar tarafından finanse edilen okul, öğrenci yurdu, spor salonu projelerinin Batman’ a kazanılmasına ön ayak olduk. Bölgemizin ve şehrimizin sorunları hakkında STK’larla görüşüp raporu dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunduk. Odamız ve Batmanın tanıtımı için film ve tanıtım materyalleri hazırladık. 5 yıllık stratejik plan hazırladık. Üyelerimizle bütünleştik, sektörel ziyaretler gerçekleştirdik. Tekrar bu göreve talip olmamızdaki temel gayelerden biri de yarım kalan projelerimizi teker teker hayata geçirmektir. BATSO’yu birlikte azimli, şeffaf ve dinamik bir şekilde yönetmeye talip olurken amacımız öncelikle şehrimizin kalkınması ve Odamızı bölgenin en üreten odası haline getirmektir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete