SPOR

OSMAN NASIROĞLU’NDAN PETROLSPOR’A JEST

1 Nisan’da yapılacak olan BATSO seçimlerinde aday olan Eski BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu ve Ekibi, Petrolspor İdmanını izlemek üzere Petrolspor Tesislerini ziyaret etti. Umre ziyaretinden dönen İşadamı Nasıroğlu, ayağının tozuyla ziyaret ettiği Petrolspor’lu Futbolculara, Umre Hurması ikram etti, Pazar gün ki maç için başarı dileklerinde bulundu.

OSMAN NASIROĞLU’NDAN PETROLSPOR’A JEST
22-02-2018 21:57
Google News

“PETROLSPOR’UN HEDEFE ULAŞACAĞINA İNANIYORUZ"

Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç ve Futbol Direktörü Tarık Yurtraş ile sohbet eden Nasıroğlu, takıma her anlamda destek vermeye devam edeceklerini belirterek “Son haftalarda istenen sonucu alamayan ilimizin güzide ekibi Petrolspor’a moral ziyaretinde bulunduk. Bu hafta kötü gidişata dur diyeceklerine inanıyorum. Petrolspor’a herkesin ve her kesimin destek vermesi gerekiyor. Pazar günü biz de statta ki yerimizi alacağız” dedi. 

KONAÇ’TAN N TEŞEKKÜR

Nasıroğlu’na teşekkür ettiğini belirten Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, “Değerli İşadamı Nasıroğlu sezon başında olduğu gibi şimdi de maddi ve manevi desteğini bize sundu. Önemli olan kötü gidişatta bizleri ziyaret edip, moral vermesidir. Futbolcularımızın moral ve motivasyona ihtiyacı vardır. Nasıroğlu’na camiamız adına teşekkür ederiz” dedi.  (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete