GÜNDEM

Osmanlı Teşkilatı basınla buluştu

Osmanlı Teşkilatı Batman İl Başkanı Faruk Ulakçı ve İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Adıyaman, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Osmanlı Teşkilatı basınla buluştu
10-08-2022 14:46
10-08-2022 18:59
BATMAN
Google News

Toplantıda, Ulakçı Osmanlı Teşkilatı’nın kuruluş amacı, vizyonu, misyonu ve icra edeceği çalışmalar hakkında tanıtım yapıldı.

‘’TOPLUMDAKİ EKSİKLİKLERİ ÇÖZMEK İÇİN BU TEŞKİLATI KURDUK’’

Osmanlı Teşkilatının yapısı ve amacı hakkında bilgi veren Batman İl Başkanı Faruk Ulakçı “Osmanlı Teşkilatı olarak özetle şunu arz etmek isterim ki önceden Osmanlı adına faaliyet gösteren hiçbir teşkilatla, yapıyla ilişkimiz ve alakamız bulunmamaktadır. Biz yeni, dinamik genç bir yapıya sahip olduğumuz için Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Osmanlı Teşkilatı Genel Başkanımız Sayın Mehmet Ali Arslan Batı Azerbaycan Göyce Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanmıştır. Bizim vizyonumuz Osmanlı yapısına özgü insan kaideleri üzerine kurulu yapı oluşumu ile insanı bilinçlendirmek, gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, gençleri uyuşturucudan uzak tutmak, halk eğitim merkezine bağlı kurslar açmak ve sportif faaliyetleri yapmak üzerine oluşuyor.  Gençlere çalışma ortamının hazırlanması, toplumun yararlı bireylere dönüşmeleri konusunda el birliğiyle katkı sağlamak ve bu konuda gerekli çalışmalar yürütmekteyiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete