GÜNDEM

OTEL İZGİ, EMİT’TEYDİ

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Batman’ı Otel İzgi Turhan temsil etti.

OTEL İZGİ, EMİT’TEYDİ
02-02-2020 18:11
Google News

 

Dünyanın en büyük dört turizm fuarı arasında yer alan 24. EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 30 Ocak Perşembe Günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında açık olacak fuarda tüm dünyadan katılımcılar, davetli tur operatörleri ve sektörün uzmanları turizm sektörünün küresel ve yerel gündem konularını tartışırken, 35 ülke, dünyanın önemli turist çekim noktaları ve Türkiye'den 40'a yakın destinasyon tanıtılıyor.

BATMAN’DA TANITILDI

Batman Standının bu yıl açılmadığı fuarda ilimizi Otel İzgi Turhan temsil etti. Batman’ı tanıtmak için fuarda olduklarını söyleyen Otel Yetkilileri, “24. EMITT Fuarına Batman’dan sadece biz katıldık. Amacımız Batman’ın güzelliklerini, doğasını, yemeğini tanıtmak. Otel İzgi Turhan olarak fuarlara önem veriyoruz. Hem Batman’ı hem de otelimizdeki misafirperverliği tanıyoruz” dedi. (Navdar Kavuş)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete