GÜNDEM

Batman Belediyesi otobüsle Diyarbakır Havaalanına yolcu taşıyor

Batman Belediyesi, Batman Havalimanı’nın 1-30 Eylül tarihleri arasında tadilata alınacak olması nedeniyle Diyarbakır Havalimanı’na otobüs seferleri düzenliyor.

Batman Belediyesi otobüsle Diyarbakır Havaalanına yolcu taşıyor
03-09-2023 15:27
03-09-2023 18:05
BATMAN
Google News

 RUTİN YENİLEME YAPILIYOR

Batman Havalimanı’nın uçak pistinde yapılacak rutin yenileme çalışması nedeniyle uçuşlara bir süre kapatılacak olması belediyeyi harekete geçirdi. İlimize yapılacak olan uçak seferlerinin 1-30 Eylül tarihleri arasında Diyarbakır Havalimanı’na yönlendirilecek olmasından dolayı vatandaşların mağdur olmaması için Batman’dan Diyarbakır’a, Diyarbakır’dan da Batman’a 1 ay boyunca otobüs seferleri düzenlenecek. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla harekete geçen Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, uçak kalkış ve iniş öncesi otobüs seferleri için hazırlıklarını tamamladı.

UÇAK BİLETİ GÖSTERMEK ZORUNLU

Uçak biletinin gösterilmesinin zorunlu olduğu hizmet kapsamında en düşük otobüs tarifesiyle vatandaşlardan sadece 4,40 TL alınacak.. Vatandaşlar Batman – Diyarbakır uçağı için Batman Belediyesi karşısında bulunan Otobüs Aktarma İstasyonu’nda otobüse binecek. Diyarbakır Havalimanı’ndan Batman’a dönmek isteyen vatandaşlar ise Gelen Yolcu kısmında bekleyecek belediye otobüslerine binebilecek. (Ubeydullah Baş)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete