GÜNDEM

OTOGAR CİNAYETİNDE KORKUNÇ İDDİALAR!

Batman Şehirlerarası Otogarında 21 yaşındaki Suat Yüksekbağ’ın hayatını kaybettiği cinayetle ilgili korkunç iddialar ortaya atılıyor.

OTOGAR CİNAYETİNDE KORKUNÇ İDDİALAR!
02-09-2019 18:38
Google News

 

 

KAN DAVALILARI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ
30 Ağustos 2019 Cuma Günü Batman Şehir Otogarı’nda 21 yaşındaki Suat Yüksekbağ, iddialara göre kan davalıları tarafından bıçakla 21 yerinden bıçaklanarak, herkesin gözü önünde can çekişe çekişe ölüme terk edildi. Olaya müdahalede yetersiz kalan 5 polis hakkında görevden uzaklaştırma kararı verilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
AİLELER BATMANLI DEĞİL
21 yaşındaki Suat Yüksekbağ, Cuma Günü Batman Şehir Otogarında 21 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Suat Yüksekbağ’ın abisinin ise geçtiğimiz yıl Siirt’in Baykan İlçesi’ne bağlı Ziyaret Beldesi’nde yaşanan cinayetin zanlısı olarak cezaevinde yattığı öğrenildi. Baykan’da meydana gelen kanlı olaydan sonra arabulucular devreye girmiş, iki aileyi barıştırırken, Suat Yüksekbağ’ın ailesi karşı tarafa 180 Bin TL kan parası ödemeyi kabul etmişti. Yüksekbağ Ailesi, bu paranın 100 Bin’ini ödemiş, kalan 80 Bin TL’yi de parça para ödeyeceğini belirtmiş olmasına rağmen R.K. ve A.K.isimli iki kardeş, ölen ağabeylerine karşılık Suat Yüksekbağ’ı öldürme kararı almış.
BABASININ YANINA ÇALIŞMAYA GİDİYORDU
Cuma Gün ki olayda, askerden yeni dönen Suat Yüksekbağ, babasının yanına çalışmaya gitmek için otogara geldi. R.K. ve A.K. kardeşler, geçen yıl öldürülen ağabeylerinin intikamını almak için otogarda pusuda bekledi. İki kardeş, Suat Yüksekbağ’ı otobüsten döverek indirirken, iddialara göre otogardaki polisler de “görevli değiliz” diyerek olaya müdahale etmedi. 
KALABALIK BİR GRUPLA GELMİŞLER
Suat Yüksekbağ, vücuduna aldığı 21 bıçak darbesi ile yerde kıvranırken, çevredeki kalabalığın R.K. ve A.K. kardeşlere müdahale etmemesi de tartışılmıştı. Alınan bilgilere göre otogar çalışanları olaya müdahale etmeye çalıştı ancak R.K. ve A.K. ile otogara gelerek kalabalık grubun içine dağılan bazı şahıslar, olaya müdahale etmek isteyenleri demir sopalarla etkisiz hale getirdi. Otogar çalışanlarından 3’ü yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Suat Yüksekbağ ise herkesin gözü önünde can çekişerek hayatını kaybetti.
5 POLİS GÖREVDEN İHRAÇ EDİLDİ
Batman Valiliği, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirirken, 5 polisin görevden uzaklaştırıldığını duyurdu. Cinayeti gerçekleştiren R.K. ve A.K. tutuklandı.
CİNAYETİ TASARLAYARAK GERÇEKLEŞTİRMİŞ
Cinayeti gerçekleştiren şahıslardan R.K.’nin, ortaya çıkan video görüntüsü de kan dondurdu. R.K. görüntülü konuştuğu akrabasına, ağabeyinin intikamını almak inçin Yüksekbağ Ailesinin birinin canını alacağını söylerken “onların kanını içeceğim” dediği ortaya çıktı. Akrabasının ise “masum insanlardan intikam alma, bu düşünceleri zihninden çıkar, sen ailenin tek erkeğisin, sana da bir şey olursa ailen ne yapacak?” dediği görüntülendi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete