GÜNDEM

OTOPARK ÇETELERİ, MAHKEMEYE ÇIKARILIYOR

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ekipleri, geçen yıl organize suç örgütlerine yönelik 33 ilde düzenlediği 65 operasyonda yakaladığı 129 kişiyi adalete teslim etti.

OTOPARK ÇETELERİ, MAHKEMEYE ÇIKARILIYOR
16-09-2015 19:34
Google News

Alınan bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nın 2014 yılı raporuna göre, organize suç örgütleri, özellikle turistik bölgeler başta olmak üzere, otopark ve büfe işletmecilikleri üzerinden rant sağlıyor. Söz konusu yerlerin ücretsiz park alanlarında vatandaşlardan tehdit ve zorla para alan organize suç örgütleri, bar, disko ile gazinoların da güvenlik ve vale hizmetlerini üstleniyor. Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin geçen yıl 33 ilde çetelere yönelik gerçekleştirdiği 65 planlı çalışmada 129 kişi gözaltına alındı.

BATMAN’DA 2 OPERASYON DÜZENLENDİ

Operasyonlardan 7’si Antalya’da, 6’sı İstanbul’da yapılırken, Kocaeli ve Eskişehir’de 4’er, Ankara, İzmir, Mersin ve Şanlıurfa’da 3’er, Konya, Samsun, Gaziantep, Bursa, Batman, Uşak ve Adana’da 2’şer, Sivas, Aksaray, Aydın, Kastamonu ve Zonguldak’ta 1’er operasyon düzenlendi. Operasyonlarda gözaltına alınan 129 kişinin mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete