GÜNDEM

OTOPARK ÜCRETİNE AÇIKLIK GETİRİLDİ…

OTOPARK ÜCRETİNE AÇIKLIK GETİRİLDİ…

OTOPARK ÜCRETİNE AÇIKLIK GETİRİLDİ…
23-10-2014 20:43
Google News

Batman Park AVM Yönetim Kurulu, yaptığı basın toplantısında ücretli otopark uygulaması hakkında bilgi verdi.

AVM’nin otoparkında boş yer bulamadıklarından dolayı geri dönen çok sayıda müşterinin şikâyetlerini değerlendirmeye aldıklarını belirten yöneticiler, müşterilerin mağduriyetini gidermek için yeni düzenlemeye gittiklerini söyledi.

ARAÇLARINI PARK EDİP TATİLE GİDENLER VAR

Amaçlarının para kazanmak olmadığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yargı  “Otopark konusunda yaşanan sıkıntılara çözüm bulmak için benzer işyerlerinde araştırma yaptık. Gelen şikâyet ve önerileri dikkate alıp bu yönde yeni düzenlemeye gittik. Amacımız para kazanmak değil, tek amacımız müşteri memnuniyetini sağlamaktır” dedi.

Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım ise alışveriş merkezi ile hiçbir ilgilisi olmayan, kişilerin de araçlarını park ettiğini hatta araçlarını park edip tatile gidenlerin olduğunu ileri sürdü. Yeni düzenleme konusunda bilgi veren Batman Park Genel Müdürü Murat Erdoğanaras, oto parkın ilk bir saatinin ücretsiz olduğunu, 10 Tl alışveriş yapan müşterilerin 4 saate kadar, 100 Tl ve üzeri alışveriş yapanların ise 24 saat boyunca otoparkı ücretsiz kullanabileceğini belirtti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete