GÜNDEM

“OYLARIMIZ, BAZ İSTASYONUYLA ŞEKİLLENECEK”

Mahallerinde kurulması planlanan baz istasyonuna karşı topladıkları imzaları Bilgi Teknoloji Kurumu Diyarbakır Bölge Müdürlüğüne gönderen Memur Sen TOKİ Sakinleri, aldıkları olumsuz yanıt karşısında oturma eylemi yapmaya hazırlanıyor.

“OYLARIMIZ, BAZ İSTASYONUYLA ŞEKİLLENECEK”
04-04-2017 19:15
Google News

345 İMZA TOPLADILAR

Tilmerç Mahallesi Memur-Sen TOKİ’de, bir GSM operatörü tarafından baz istasyonu kurulma çalışmaları, semt sakinlerinin tepkisine yol açtı. Kendi aralarında topladıkları imzaları, dilekçe ile birlikte Bilgi Teknoloji Kurumu Diyarbakır Bölge Müdürlüğüne gönderen mahalleli, aldıkları olumsuz yanıt karşısında oturma eylemi yapmaya hazırlanıyor.

SAĞLIĞIMIZI OLUMSUZ ETKİLEYECEK

Site Sakini Abdülhakim Onatlı, toplanan 345 imzaları dilekçeyi Bilgi Teknoloji Kurumu Diyarbakır Bölge Müdürlüğüne gönderdiklerini belirterek “Dilekçemize cevap olarak, güvenlik mesafesinin 20 metre olduğu, okul bahçe duvarına olan mesafesinin 32 metre ölçüldüğü ve yönetmeliği aykırılık bulunmadığı tespit edilmiştir, yazısı geldi. Eğer bu baz istasyonu kurulursa oturma eylemi yapacağız. Bu gelişme, referandumda da kullanacağımız oylara da etki edecektir” dedi. (Necdet Çakır)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete