SPOR

“OYUN VE MÜCADELEDEN MEMNUNUZ”

Batman Petrolspor kulübü başkanı Abdulvahap Akbaş, Tokat Erbaaspor maçının ardından, "Erbaaspor karşısındaki oyun ve mücadeleden memnunuz" dedi.

“OYUN VE MÜCADELEDEN MEMNUNUZ”
29-01-2021 16:19
Google News

 

Petrolspor Lig'in 2. Yarısının ilk maçında Tokat Erbaaspor ile sahasında karşılaştı. Müsabaka 0-0’lık eşitlikle golsüz tamamlandı. Maçın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Batman Petrolspor kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş, “Maça galibiyet planıyla çıktık. İlk yarıya temkinli başladık. Saha içerisinde pozisyon üretmek istedik ama üretemedik. Bu süreç içerisinde rakibimize pozisyon vermedik diyebiliriz. Karşılanmanın 2. Yarısında oyunun hakimi biz olmamıza rağmen, bize maçı getirecek pozisyonlarımız oluştu. Kazanmak için çıktık ama olmadı. Uzun zamandır kazanamıyoruz ama ilerideki maçlarda bununda üstesinden geleceğiz. Bugünkü oyun ve mücadeleden memnunuz” şeklinde konuştu.

HEDEF İSPARTASPOR MAÇI
Deplasmanda karşılaşacakları Ispartaspor maçına teknik direktör Bülent Demirkanlı ile hazırlanacaklarını belirten Başkan Akbaş, “4 Şubat tarihinde yapacağımız maça ara vermeden hazırlanıyoruz. Ligde kalan tüm maçlarımız artık final havasındadır. Takıma yeni katılan oyuncularımızın uyum sorunu çözümlediğimizde bu grupta yenemeyeceğimiz takım yoktur. Biz yönetim olarak futbolcularımıza ve takımımıza güveniyoruz. Hep birlikte başaracağız.” İfadelerini kullandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete