TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Oyun ve NFT sektöründe yeni heyecan; Growverse

Growverse, tüm Cannabis dünyasında dönen figürleri, tüketiciden üreticiye, distribütöre ve sadece meraklılara kadar güçlü ve iyi yapılandırılmış bir toplulukta bir araya getirmek amacıyla oluşturuldu.

Oyun ve NFT sektöründe yeni heyecan; Growverse
21-12-2023 12:14
21-12-2023 12:16
Google News

Growverse, bir metaverse olarak, her uygulamanın eğitim, bilgi, konser, sunum, sanat gibi gerçek bir etkisi olduğu gerçek ve somut bir şey yapma olanağı sağlar. Bu, birinci sınıf bir 4.0 sosyal ağ sektörü olarak tanımlanabilir, coğrafi sınırların ortadan kalktığı ve dünya genelinde kullanıcılar arasında tartışma, uzaktan öğrenme ve kişisel ilişkilerin günlük bir olasılık haline geldiği bir yer. Bu, çiftçilerden yatırımcılara kadar uzanan bir gerçek bir tedarik zinciri oluşturarak, start-up'larını sunma, sektörde iş arama veya teklif etme fırsatı sunar. Sanatçılar, koleksiyoncular ve NFT yatırımcıları, yaratıcılıklarını denemek ve sergilemek için bir kültür merkezi oluşturabilecekleri bir sanat galerisinde tanışıp konuşma imkanına sahiptir. Bu şekilde, herkes için büyük kazanç fırsatları ortaya çıkar, dünyada mevcut olan her oyunda bugüne kadar reddedilen bir olasılık. Dotlabs, Unreal Engine 5'i kullanarak programlamayı ve grafikleri işleyen ve Epic online hizmet sistemine güvenen bir geliştirme şirketidir.

Growverse, dersleri takip etmek, konferanslar ve etkinlikler düzenlemek veya çevirmen veya öğretmen olarak çalışmak mümkün olan bir kolejdir. Ayrıca, gerçekçi bir yetiştirme simülasyonuyla kendi sanal bitkinizi yetiştirmeniz mümkündür. Oyunda ilk defa, güneşin doğduğunu, zaman diliminizi takip ederek gökyüzünde hareket ettiğini ve battığını göreceksiniz, gece olduğunda Growverse'ın ışıklarına yer açacaktır. Eğer bir Grow shop'unuz varsa, her kullanıcının ihtiyaç duyduğu ürünleri evine en yakın dükkanından satın alabilmesi için sadece coğrafi olarak belirlenmiş olmanız yeterlidir. Böylece her ülkenin yasalarına saygı gösterilir ve satışlarınızı ücretsiz artırma olanağı sağlanır.

 Satıcıların günlük olarak çalışabileceği kendi standlarına sahip olabileceği bir sürekli cannabis fuarı bulunmaktadır. PS4, PS5, Xbox, Android, iOS, PC ve Oculus'ta sunulması planlanmıştır.

 Yaptığımız işten gurur duyarak, bir oyunun artık sadece bir oyun olmadığı bu değişimin farkındalığını bizzat görmeyi umuyoruz. Bir kolektif bilinç yaratılabilir ki, paylaşım, kültür ve bilgi aracılığıyla eski bir tabuyu dağıtabilsin.

https://opensea.io/collection/tapo-for-growverse?fbclid=PAAaaydwz5y4hRhPDHEy1s6uqhz9OTJ7_N7sxXnuoQZHgyGJnn07UiQB3SIXwhttps://opensea.io/collection/tapo-for-growverse?fbclid=PAAaaydwz5y4hRhPDHEy1s6uqhz9OTJ7_N7sxXnuoQZHgyGJnn07UiQB3SIXw
https://www.growverse.net

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete