SPOR

OYUNDA SKORDA YAKIŞMADI!...

OYUNDA SKORDA YAKIŞMADI!...

OYUNDA SKORDA YAKIŞMADI!...
14-09-2014 22:03
Google News

Petrolspor : 2 Tirespor : 6

Ligin 2. haftasında Tirespor’u konuk eden Petrolspor beklenmedik bir oyun ile rakibine 6-2 mağlup oldu.

 

HAKEMLER : Oğuz Kaan Turan*** İlker Ayten*** Ömer Faruk Tarakçı***

 

PETROLSPOR : Bekir Öztürk? Murat Rüzgar* Hüseyin Rüzgar* (Dk.44 Onur**) Can Morgül? (Dk.46 Akif Sevinç**) Emre Aktaş** Emin Yalın** Tuncay Kılıç** Onur Şirin* Ali Kemal Özcan* Muhammed Kalkan*** Zafer Cansız?

TİRESPOR : Serdar Canbaz** Emre Çapar** Hakan Çakır*** Anıl Özönerli*** Mustafa Sevim*** Taha Eke*** (Dk.65 Selçuk**) Güner Okay*** Hakan Yandaş*** Özcan Polat*** Berkant İstanbul** (Dk.85 Fatih**) Ali Aydın***

GOLLER : Dk. 12 Berkant İstanbul, Dk. 34 Hakan Yandaş, Dk.50 ve 60 Güner Okay, Dk. 75 Mustafa Sevim, Dk.88 Fatih Üge (Tirespor) Dk. 32 ve 55 Emre Yalın (Petrolspor)

 

Lige Şampiyonluk parolasıyla başlayan Petrolspor, deplasmanda Zonguldak Kömürspor’a 1-0 mağlup olduktan sonra, dünde kendi saha ve seyircisi önünde Tirespor’a 6-2 mağlup oldu.

Oyuna hızlı başlayan Tirespor, Petrolspor kalesine yüklendi. İlk dakikalardan itibaren oyunda bariz üstünlüğü eline geçiren Tirespor 12. dakikada golü atarak oynadığı oyunun hakkını aldı. 32. dakikada Petrolspor’un cılız atağı penaltı ile sonuçlandı. Atışı kullanan Emin Yalın sadece skorda eşitliği sağladı. 2 dakika sonra Tiresporlu Hakan Yandaş defansın hatasını afetmeyerek takımını 2-1 öne geçirdi. Devre bu skorla neticelendi.

DEFANS VE KALECİ EVLERE ŞENLİK

Petrolspor’dan 2. yarı çok şey bekleyen taraftarlar büyük hayal kırıklığı yaşadı. Tirespor 2. yarı daha fazla koşarak Petrolspor’u adeta sahada ezdi. Tirespor oyunu istediği gibi yönlendirerek kendisini rahatlatan golü 50. dakikada buldu. Hakan Yandaş 50. ve 60 dakikada attığı gollerle Petrolspor defansına futbol dersi verdi. Petrolsporlu 77. numaralı oyuncu Zafer Cansız üç asist yaparak Tirespor’un galip gelmesinde büyük rol oynadı. Oyunda hiçbir varlık gösteremeyen Petetrolsporlu futbolculara karşılık taraftarlar ateş püskürürken, Tirespor’u alkışlamaya başladılar. 88. dakikada oyuna sonradan giren Fatih Üge skoru belirleyen golü kaypdetti. Ve karşılaşma 6-2 Tirespor’un üstünlüğü ile neticelendi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete