GÜNDEM

ÖZDEMİR AİLESİNDEN KEMENÇELİ DÜĞÜN…

Raman Aşiretinin önde gelen isimlerinden Süleyman Özdemir’in torunu ve üzücü mayın saldırısında hayatını kaybeden Salih Özdemir’in oğlu Cudi Özdemir, hayatını Ergin Kılıç’ın kızı Havin Kılıç’la birleştirdi. DÜĞÜN, SİYASETÇİLER GEÇİDİ GİBİYDİ

ÖZDEMİR AİLESİNDEN KEMENÇELİ DÜĞÜN…
02-07-2018 22:04
Google News

Kürt Siyasetçi Ahmet Türk, HDP Batman Milletvekilleri Feleknaz Uca, Necdet İpekyüz ve Ayşe Acar Başaran ile partililerin ve sivil toplum kurulu temsilcilerinin katıldığı görkemli düğün töreni, Rezidans’ta yapıldı. Damadın Dedesi Süleyman Özdemir ve Amcaları Sabri Özdemir ile Sıtkı Özdemir, konukları kapıda karşıladı.

ÖNCE YEMEK, SONRA DÜĞÜN

Yoğun katılımın gerçekleştiği düğün töreninde, davetlilere yemek ikramı yapıldı. Yemeğin ardından katılımcılar, açık alana çıktı. Cudi ve Havin Çiftinin nikâh şahitliğini Ahmet Türk, Feleknaz Uca, Ayşe Acar Başaran, Mahmut Özdemir, Kılıç Baydemir ve Necdet İpekyüz yaptı. Nikah cüzdanını gelin hanıma takdim eden Ahmet Türk, Kürtçe yaptığı konuşmada, Batman’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

DAMADA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Düğünde arkadaş grubu, doğum günü nedeniyle Dama Cudi Özdemir’e sürpriz pasta kesti. Şaşkınlığını gizlemeyen Özdemir, arkadaşlarına teşekkür etti. Yerel sanatçılar ve bölge sanatçıları, kemençe eşliğinde müzik şöleni sundu. Davetliler ise geç saatlere kadar halaylar çekti. Batman Sonsöz Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluk diler, Özdemir ve Kılıç Ailelerini tebrik ederiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete