GÜNDEM

ÖZDEMİR, AKILLI ŞEHİRLER ZİRVESİNE KATILDI

ÖZDEMİR, AKILLI ŞEHİRLER ZİRVESİNE KATILDI

ÖZDEMİR, AKILLI ŞEHİRLER ZİRVESİNE KATILDI
21-12-2014 21:27
Google News

Yaklaşık 4 milyar insanı aynı çatı altında toplayan Dünya Belediyeler Birliği (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı ile Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi, Adana Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

26 ülkeden 200 civarında belediye başkanının katıldığı toplantıya Batman’dan Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir de katılım sağaldı. Türkiye’nin dört bin yanından belediye başkanları, 67 yabancı belediye başkanı ve belediye meclis üyesinin yer aldığı zirvede katılımcılar, UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ile Konsey Ortak Toplantısı’na katıldı. Etkinliğin ilk günü Akıllı Şehirler Komitesi Toplantısı da gerçekleştirildi. Zirve, Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi başlığı altında çok sayıda oturumla devam etti.

ZİRVE, YARARLI GEÇTİ

UCLG MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı ile Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi başlığında yapılan oturumların son derece yararlı geçtiğini, ortaya çıkan fikirlerin önemli kazanımlar sağlayacağını belirten Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, beyin fırtınası şeklinde cereyan eden oturumların, insanlara daha kaliteli belediyecilik hizmeti olarak döneceğine inandığını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete