SİYASET

ÖZDEMİR, BAKAN’LARLA GÖRÜŞTÜ

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Ankara’da Bakanlık düzeyinde ziyaretler yaptı, Batman’ın sorunlarını iletti.

ÖZDEMİR, BAKAN’LARLA GÖRÜŞTÜ
17-04-2019 17:25
Google News

TESPİT ETTİĞİ SORUNLARI BAKANLARA İLETTİ

Milletvekili Özdemir, kent merkezi ve ilçelerde yaptığı ziyaretlerde tespit ettiği sorunları, Bakanlara iletmek için ziyaretlere başladı. Özdemir, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile yaptığı ziyarette, 200 yataklı hastanenin 500 yataklı olarak revize edilmesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yapılması, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için yeni hizmet binasının yapılması, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin bir an önce bitirilmesi ve Batman'a şehir hastanesi yapılması konularını iletti.

HASANKEYF’E YENİ KENT MEYDANI

Milletvekili Özdemir, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’a ise il halk kütüphanesinin bitirilmesi için ödeneğin gönderilmesi, Hasankeyf Müzesine idari bölüm yapılması, Hasankeyf Müzesine personel kadrosunun verilmesi ve Hasankeyf’in dokusuna uygun kent meydanının kazandırılması taleplerini iletti.

ZİYARETLERİMİZ VERİMLİ GEÇTİ”

Ziyaretlerinin verimli geçtiğini belirten Milletvekili Özdemir, “Oldukça verimli geçen ziyaretlerimizde bakanlarımızdan bazı konularda sözler aldık. Batmanımızı kalkındırmak ve hizmetlerin devamını sağlamak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Batmanlılar her şeyin en güzeline layıktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete