GÜNDEM

ÖZDEMİR, ÇALIŞMA SAHALARINDA...

Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, Eş Başkan Yardımcıları Nasır Taş ve İdris Ekmen ile birlikte çalışma sahalarını gezdi.

ÖZDEMİR, ÇALIŞMA SAHALARINDA...
05-03-2015 17:28
Google News

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hilal Mahallesi 3723. sokakta, Palmiye ve İpekyolu Caddeleri’nde sürdürülen parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Eş Başkan Özdemir, burada 15 bin metrekare kilitli parke taşı döşeneceğini söyledi. Fen İşleri Müdürü İsa yıldız’dan çalışmalarla ilgili bilgi alan Özdemir, daha sonra Bahçelievler Mahallesi’nde yürütülen kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi.

İŞÇİLERLE BİRLİKTE YEMEK YEDİ

İşçilerle birlikte yer sofrasında yemek yiyen Özdemir, yağışların bitmesiyle birlikte asfalt sezonunun da başlayacağını belirtti. Kentin dört ayrı noktasında eşzamanlı çalışma yürütüldüğünü ifade eden Özdemir, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerinin altını çizdi. Özdemir, daha sonra Pazaryeri ve Bağlar Mahallelerinde yürütülen çalışmaları da denetleyerek Fen İşleri Müdürü Yıldız’dan bilgi aldı.

ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ

Hilal Mahallesi’nde yürütülen kilitli parke taşı döşeme çalışmalarından memnun olduklarını söyleyen Muhtar Resul Karakuş “yollarımız kötü durumdaydı. Çalışmalarla birlikte sokaklarımız düzene girdi. Belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete