GÜNDEM

ÖZDEMİR, ÇALIŞMA SAHALARINDA

Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, Fen İşleri ve BASKİ Müdürlüğünün, Yeni Mahalle, Cumhuriyet, Şirinevler ve Kültür Mahallelerinde yürüttüğü çalışmaları denetledi.

ÖZDEMİR, ÇALIŞMA SAHALARINDA
18-09-2015 20:54
Google News

Kentin en eski mahallelerinde yaklaşık 50 yıldır süren alt yapı sorununa kökten çözüm getirecek bir çalışma başlattıklarını açıklayan Özdemir “5 ayrı mahallemizde daha asbestli boruların çelik borularla değiştirilmesi çalışmalarımız başlayacak. Hedefimiz 2017’ye kadar Batman’daki tüm asbestli boruları değiştirmektir” dedi.

“ASFALT PLENT SATIN ALIYORUZ”

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki incelemelerin ardından Fen İşleri Müdürlüğünün kilit parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürdüğü Kültür Mahallesine geçen “300 bin metrekarelik kilit parke döşeme çalışmalarını inceledik. Yüklenici firmamız şu anda hedef çalışmanın 290 bin metrekarelik kısmını bitirmiş durumda. Asfalt serim ve yol açma çalışmalarımız da devam ediyor. Asfalt plent sorununu gidermek için asfalt plent satın alma kararı almıştık. Bu bize kış aylarında da asfalt serim yapma imkânı sağlayacak” ifadelerini kullandı. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete